Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehet jovoje a dolognak? Varjak?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet jovoje a dolognak? Varjak?

Figyelt kérdés

sziasztok! nos az a helyzet hogy kb 5 honapja ismerek egy sracot netrol. par honap beszelgetes utan talira hivott. nagyon jo volt a tali igazan jol ereztem magam vele es ois ezt mondta. tobbszor ujjabb talira hivott majd lemondta eltussolta h o nagyon elfoglalt.. ebbol az jott le h nem akar semmit de tovabbra is erdeklodve irt. aztan kiderult h tetszem neki de nem volt senkije es nekem sem volt.még de h o fel meg nem tudja h h mennek ezek a dolgok.. ezutan talalkoztunk es ott is ugy viselkedett mintha bejonnék neki es mondta h jol erezte magat de nem hivott el ujabbra.. ez 1 hete volt es enis jeleztem h jol ereztem magam..de ugyanugy ir erdeklove viszont engem meg mar zavar ez.. nekem elegge tetszik de nem veszem at a pasi szerepet es nem ertem mit akar akkor ?

17l o 20f

2015. jún. 16. 23:09
 1/2 A kérdező kommentje:
megjegyzem az elso talira ra 2 honapra talalkoztunk.. es en nem akarok orokke varni de nemtom h ezt h jelezzem.. meg buntudatom lenne ha massal randiznek
2015. jún. 16. 23:11
 2/2 anonim ***** válasza:

Mondd el neki, hogy Te szeretnéd magasabb szintre emelni a kapcsolatotokat. Ha Ő ebben nem partner,akkor viszontlátásra. Fölösleges "kihagynod" az esetleges lehetőségeket.

Valamint így fair lennél vele és nem kellene,hogy lelkiismeret furdalásod legyen,ha mással ismerkedsz.

2015. jún. 16. 23:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!