Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet jovoje a dolognak? Varjak?
sziasztok! nos az a helyzet hogy kb 5 honapja ismerek egy sracot netrol. par honap beszelgetes utan talira hivott. nagyon jo volt a tali igazan jol ereztem magam vele es ois ezt mondta. tobbszor ujjabb talira hivott majd lemondta eltussolta h o nagyon elfoglalt.. ebbol az jott le h nem akar semmit de tovabbra is erdeklodve irt. aztan kiderult h tetszem neki de nem volt senkije es nekem sem volt.még de h o fel meg nem tudja h h mennek ezek a dolgok.. ezutan talalkoztunk es ott is ugy viselkedett mintha bejonnék neki es mondta h jol erezte magat de nem hivott el ujabbra.. ez 1 hete volt es enis jeleztem h jol ereztem magam..de ugyanugy ir erdeklove viszont engem meg mar zavar ez.. nekem elegge tetszik de nem veszem at a pasi szerepet es nem ertem mit akar akkor ?
17l o 20f
Mondd el neki, hogy Te szeretnéd magasabb szintre emelni a kapcsolatotokat. Ha Ő ebben nem partner,akkor viszontlátásra. Fölösleges "kihagynod" az esetleges lehetőségeket.
Valamint így fair lennél vele és nem kellene,hogy lelkiismeret furdalásod legyen,ha mással ismerkedsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!