Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most írjak neki vagy inkább...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most írjak neki vagy inkább várjak?

Figyelt kérdés
Beszéltem egy sráccal facebookon és jól elbeszélgettünk. Mondta, hogy szívesen megismerne és írtam neki, hogy akkor menjünk el randizni. Erre ő írta, hogy benne van és utána még beszéltünk pár szót és elköszöntem, hogy ha gondolja, akkor majd írjon, de azóta se írt. Merjek neki írni pár nap múlva ezzel kapcsolatba valamit, vagy most mit csináljak?

2015. máj. 23. 14:27
 1/6 anonim ***** válasza:
60%
írj rá bátran ha akarsz valamit tégy te is érte
2015. máj. 23. 14:35
 2/6 anonim válasza:
0%
eszedbe ne jusson írni neki! ha ilyen jellemtelen szószegő gyökér nem érdemli meg hogy írj, meg különben is a női önérzetedet, még ha fiatal vagy is, ne sértsd meg azzal hogy futsz egy majom után
2015. máj. 23. 14:40
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, csak az a baj, hogy nekem is eléggé bejön a csávó és ezért nehéz nem írni neki, de akkor azért megpróbálom visszafogni magam :)
2015. máj. 23. 14:55
 4/6 anonim ***** válasza:
72%
Szerintem meg egy próbát megér. Írhatsz neki, hogy emlékszik-e még rád, vagy mi újság vele, nem hallottál róla mostanában. Megpróbálhatod megint olyan irányba terelni a beszélgetést, mint múltkor és hagyd, hogy ő kérdezzen rá a randira. Ha látod, hogy nem vevő erre, akkor pedig hagyd és ne írj neki. Lehet, hogy most csak azért nem keresett, mert nem elfoglalt volt, vagy nem volt otthon, akármi. Vagy csak félénk. :)
2015. máj. 23. 15:01
 5/6 anonim ***** válasza:
Mert elfoglalt volt* bocsi, elírtam.
2015. máj. 24. 15:33
 6/6 anonim válasza:

Ilyenkor nem hasznos rutinból ítélkezni. Lehet, h csak beteg lett váratalnul, vagy egyéb rendkívüli történt, bár valóban esélyesebb, hogy egész egyszerűen nem jöttél be neki a randin, és jellemtelen módon szó nélkül magadra hagyott utána - de ez -hangsúlyozom- nem 100%! Viszont a valószínűbb eset, ilyenkor.

Mégis, mivel nem 100%, hogy dobott, hanem esetleg váratlan dolog történt vele -balesettől kezdve, pusztán az internetkapcsolata megszűntéig sok minden lehet akadályozó tényező, h rád írjon-, ezért javaslom, MÉG EGYSZER írj rá, hogy neked tetszik ő, és jól érezted magad a randin (ha valóban így élted meg), és hogy várod, hogy visszajelezzen. Innentől szerintem sportszerű várnod még egy hetet, és addig ne randizz más fiúkkal, bár egy enyhe flört, ismerkedés belefér, amíg nem elkötelezett az ember (tehát amíg nem jársz senkivel).

Ha letelt egy hét innentől, hogy ráírtál, és semmi válasz, akkor vagy link a pasi, vagy ha valami közbe jött mégis, akkor pechje van, mert jogod van más párt keresned onnantól. Bár a legideálisabb eset, ha élőben fel tudod keresni őt, egy héttel az után, hogy ráírtál! (Ha ekkorra sem írt vissza neked.)

2015. jún. 13. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!