Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Spontán megcsókoljam vagy inkább várjak?
Van egy lány akit nagyon szeretek,most lesz 14 nyáron. Barátként kedvel de súlyos gátlásai miatt nem tudok kilépni a barátzónából. Viszont itt kezdődik a java:
Írtam neki hogy kedvelem,szeretem mi egyéb, de ezekre sose válaszolt,viszont másnap mikor más volt a téma akkor azokra írt. Mikor náluk voltam akkor is minden ugyan ugy volt ahogy eddig,ugyan ugy mellém bújik ha valamit meg akar nézni vagy mutatni,ugyan ugy marakodunk...stb
De ezt a románc témát borzasztoan kerüli,volt mikor skyperol is letiltott emiatt amire csak akkor jöttem rá mikor ott voltam náluk.
Azon gondolkodtam hogy legközelebb ha megyek hozzájuk felmegyek hozzá és spontán megcsókolom. És reménykedem hogy a jég finoman törik meg úgymond :).. Ti mit javasoltok?
Ami a csókot illeti... szerintem mindenképpen várd ki a megfelelő pillanatot... szerintem nagyon fontos az időzítés.
Szóval várj egy kicsit, ne úgy menj hozzá, hogy "na, most meg fogom csókolni". Ha van rá lehetőségetek menjetek el sétálni valahova, és talán akkor.. Értehő, hogy mit szeretnék mondani?:"D
Pff
Szerintem hagyd békén azt a lányt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!