Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! A pasizás tanulható vagy csak úgy spontán kialakul?
Gyakorlat kell hozzá, mindenesetre. Még annak is, akinek a vérében van. Nem maga a flörtölés "tudománya", hanem az emberismeret miatt.
És elmélet úgy igazán ebben nincs. Nyilván van két módszer, amivel két külön jellegű kapcsolatot szerzel, de elmélet ehhez... Ha egy éjszakás kalandra vágysz, kicsit kicsíped magad, elmész egy szórakozóhelyre, és kelleted magad. Gyakran nem is kell kelletned magad, maguktól jönnek a keselyűk. Ez esetben a lényeg hogy laza legyél és nyitott. Ha komoly, tartós kapcsolatot szeretnél, akkor a fenti módszerrel szinte garantált, hogy nem jön össze. Abban az esetben jókor kell lenni jó helyen, hosszú távú taktikákat használni- mindig mosolyogni, ragyogni a boldogságtól és elégedettségtől. Meg kell ismerni a másikat, és az alapján tenni a továbbiakat.
Ez nem elmélet. Ezt nem lehet elmondani és "tanítani". Ezt vagy csinálod, vagy nem. Hogy melyik módszerrel viszont, az elsősorban a céljaidtól függ. És azt te választod meg. :)
Nem hiszem, hogy kellenek ehhez elméletek... Én eddig akikkel tényleg össze akartam jönni, azokkal beszélgettem, aztán összejöttünk, nem úgy vettem észre, mintha olyan hatalmas tudomány lenne "pasizni".
Egyedül régen középiskolában nem sikerült összejönnöm a sráccal aki tetszett, de kb. az egy év alatt amikor osztálytársak voltunk, talán ha kétszer szóltam hozzá egy-egy mondatot (pl. "mi volt a házi" :D), így nem is csoda. Szerintem egész egyszerűen legyél közvetlen azzal akivel össze szeretnél jönni, és ha ő is úgy gondolja, akkor majd alakulnak a dolgok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!