Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik ti hogy csajoztok?
Figyelt kérdés
Inkabb interneten keresztul vagy bulikban ismerkedtek.?Vagy esetleg csajok szoknak irni,kezdemenyezni?2014. okt. 5. 18:07
1/9 anonim válasza:
Sehol, mert nem tudom hol kéne ismerkednem. Utcán kizárt dolog. A szakomon nincsenek lányok, szórakozóhelyekre nem járok, társkereső szintén kizárt.
3/9 anonim válasza:
Szórakozóhelyen, suliban szoktam ismerkedni.
Neten nem igazán szeretek. Valahogy nem megy írásban. Beszédben jobban ki tudom fejezni magam, sokkal spontánabb, nincs idő annyit gondolkodni.
4/9 anonim válasza:
Attól függ. Most pl. az utcán fogod odamenni egy lányhoz, mert szoktam látni és tetszik, de nincsenek közös ismerőseink, nem tudom hol dolgozik, hova jár szórakozni stb., úgyhogy nincs más választásom :D
6/9 Buford Tannen válasza:
sehogy sajna nincs rá időm
7/9 A kérdező kommentje:
kort is ha lehet es nemet is :))
2014. okt. 6. 19:03
9/9 anonim válasza:
A csajok nem szoknak írni, kezdeményezni.
bulizni nem járok, társkeresőn már próbálkoztam és személyesen is, most épp társkeresőn, meg itt próbálkozok :)
29/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!