Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Miért írtok ilyeneket egy nőnek?
Szerintem nem is "neked" akarta mondani, csak te voltál éppen kéznél, akinek beszélhetett magáról. Az alapján amit írsz, nekem elég egocentrikusnak tűnik.
27N
Kérdés, Te mit akarsz tőle. Alapvetően én azt gondolom, hogy levelezésből soha nem lesz párkapcsolat. Találkozzatok és beszélgessetek, akkor látod a tekintetét, gesztusait, sokkal többet fogsz megtudni azokból. Levélben sok minden fura, rátörnek a gondolatok, és írja, lehet elfelejt leírni fontos részletet, amire szóban rögtön rákérdezhetnél.
Szóval, találkozzatok, beszélgessetek, úgy gondolom, ehhez az alap megvan köztetek.
Amikor utoljára találkoztam vele, gyakorlatilag belehazudott az arcomba…
Ismerem a gesztusait meg a tekintetét. Egy eléggé beképzelt embernek ismertem meg.
Amúgy ilyenből szerintem eleve nem lehet kapcsolat, hogy a pasi korábban válaszra sem méltatja a csajt, de mikor kidobja a nője, rögtön küld erről egy "értesítőt"…és várja, hogy én udvaroljak neki. De ezek amiket írogatott, nekem arra utalnak, hogy érdekli a véleményem az ő életéről…fura.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!