Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legtöbb nőnek miért kezd el hirtelen "fájni a feje", amikor szexre kerülne sor?
Figyelt kérdés
2014. okt. 1. 13:25
2/16 anonim válasza:
Te most hülye vagy, igaz?
A szex éppen hogy jó fejfájásra, nekem ha fáj a fejem, megkérem a barátom, hogy szexeljünk egy kicsit, furcsamód utána el is múlik :D
Az, hogy veled nem akarnak szexelni, az nem a női nem hibája. Ezen valahogy neked kellene segítened.
3/16 anonim válasza:
Mert nem akarnak veled szexelni.
4/16 anonim válasza:
Gyanítom mert nem élvezik veled a szexet.
5/16 anonim válasza:
Béna vagy az ágyban. Vagy nem tudod, hogyan kell beindítani őket.
7/16 anonim válasza:
tanulj meg rendesen dugni, ne félj után majd neked kell fejfájást színlelned. Amúgy csak megsúgom én fájós fejjel is megdugom barátnőmet, és esetek 100%-ban elmúlt a fejfájás mire végeztünk...sőt valószínüleg már az elején, csak olyankor rohadtul nem arra figyelek...csak utána jövök rá fél órával ,hogy jé, előtte fájt. szóval egy kiadós dugásnál nincs jobb fejfájáscsillapító
8/16 anonim válasza:
Te személy szerint hány nőnél tapasztaltad azt a jelenséget, hogy hirtelen "fájni kezd a feje", amikor szexre kerülne sor, mielőtt levontad az a következtetést, hogy ez a "legtöbb nőnél" így működik?
9/16 anonim válasza:
Fejfájásra a szex a legjobb fájdalomcsillapító! :)
Sose hárítottam még mondvacsinált kifogással. Ha nagyon fáradt vagyok, vagy nagy ritkán, ha nincs kedvem, akkor megmondom, hogy most nincs kedvem...
10/16 anonim válasza:
Biztos mert akkora farkad van, hogyha bedugod neki ott lent, akkor a tarkóját nyomja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!