Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha 14 évesen lefeküdtem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha 14 évesen lefeküdtem valakivel, akkor egyértelműen r*b@nc vagyok?

Figyelt kérdés
Nagyon szerettem a srácot,ő leitatott és megtörtént.utána meg ott hagyott a p*cs@ba :/ Én azt hittem hogy szeret...

2016. jún. 2. 22:41
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Nem független.
2016. jún. 3. 20:00
 12/17 anonim ***** válasza:
45%

inkább hülye pi*a, hogy iszol.

ezen már nem tudsz változtatni. az első alkalom fontos és meghatározza a további kapcsolatodat és szexualitásodat.

2016. jún. 9. 18:23
 13/17 anonim válasza:
66%

Amíg csak a kérdést láttam, mondom írok valami biztatót.

De. Ahogy elolvastam a többit..

Én ismerek olyat aki 14 évesen vesztette el a szüzességét, mert úgy érezte hogy testileg és lelkileg felkészült rá, és mivel nagyon jól ismertem, nekem is ez volt a meglátásom..

Téged mivel nem ismerlek de amit leírtál abból megvan rólad a váleményem..

Szerintem kicsit még korai hogy iszol.. De 2016. ez már nem tabu. Még egy- egy lazább buli oké.. De az hogy leitatnak, hát ahhoz két ember kell. Remélem tanulsz a hibádból, máskor okosabban.

2016. jún. 10. 20:06
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem picit fiatal vagy ehhez, de ettől még nem mondanék semmi rosszat rólad. Előbb utóbb meg kell tanulnod, hogy az életedben hozott döntésekért a felelősség a tied. Most valószínűleg rosszul érzed magad és nem magadra akarsz haragudni, hanem valaki másra. Egyszerűbb a srácot mindennek elmondani és azzal takarózni, hogy te részeg voltál. Szerintem szerettél volna vele valami komolyabbat. Azt remélted, hogy ha lefekszel vele akkor veled marad, de nem jött be. Azt javaslom tedd túl magad a dolgon és legközelebb ne kövesd el ugyanezt a hibát.
2016. jún. 20. 16:45
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Innentől csak az a gáz, hogy vágyni fogsz a szexre. Ezzel eszébe nem jut egyik nyomoréknak se, hogy elcseszheti az életed, ha nem vagy rá felkészülve.
2016. júl. 8. 02:39
 16/17 lovegirl_ válasza:
Az a r*b@nc aki több pasival is csinálja rendszeresen, mindenki hibázik néha. A barátnőm is csinálta azóta megbánta ne emészd magad. 14l
2016. júl. 8. 10:58
 17/17 anonim ***** válasza:

Tudod a megbánás már lényegtelen. Mert ha egyszer felperzselik a kedélyeket, belepiszkál az ember a hormon háztartásába a szexxel, az onnan vágyni fog rá.

A szex rosszabb mint a drog, kedvtelenséget, zavarodottságot, különböző pszichózisokat állít elő.

Már az életed része és sajnos, akarva, akaratlanul is, de vágyni fogsz rá és ki kell elégítened a vágyaidat. És egy 14 éves nem biztos hogy tudja kordában tartani a vágyait.

2016. júl. 8. 11:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!