Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha 14 évesen lefeküdtem valakivel, akkor egyértelműen r*b@nc vagyok?
inkább hülye pi*a, hogy iszol.
ezen már nem tudsz változtatni. az első alkalom fontos és meghatározza a további kapcsolatodat és szexualitásodat.
Amíg csak a kérdést láttam, mondom írok valami biztatót.
De. Ahogy elolvastam a többit..
Én ismerek olyat aki 14 évesen vesztette el a szüzességét, mert úgy érezte hogy testileg és lelkileg felkészült rá, és mivel nagyon jól ismertem, nekem is ez volt a meglátásom..
Téged mivel nem ismerlek de amit leírtál abból megvan rólad a váleményem..
Szerintem kicsit még korai hogy iszol.. De 2016. ez már nem tabu. Még egy- egy lazább buli oké.. De az hogy leitatnak, hát ahhoz két ember kell. Remélem tanulsz a hibádból, máskor okosabban.
Tudod a megbánás már lényegtelen. Mert ha egyszer felperzselik a kedélyeket, belepiszkál az ember a hormon háztartásába a szexxel, az onnan vágyni fog rá.
A szex rosszabb mint a drog, kedvtelenséget, zavarodottságot, különböző pszichózisokat állít elő.
Már az életed része és sajnos, akarva, akaratlanul is, de vágyni fogsz rá és ki kell elégítened a vágyaidat. És egy 14 éves nem biztos hogy tudja kordában tartani a vágyait.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!