Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha 14 évesen lefeküdtem valakivel, akkor egyértelműen r*b@nc vagyok?
Figyelt kérdés
Nagyon szerettem a srácot,ő leitatott és megtörtént.utána meg ott hagyott a p*cs@ba :/ Én azt hittem hogy szeret...2016. jún. 2. 22:41
2/17 anonim válasza:
Inkább csak naiv vagy.
Az italt viszont alapból nem lenne szabad elfogadni ebben a korban, de részegen nem igazán tudja az ember, hogy mit csinál. Szóval inkább a piát kellett volna visszautasítani, és akkor nem történt volna remélhetőleg baj.
3/17 anonim válasza:
Ez a "leitatott" szó a kedvencem, hogy lehet valakit leitatni? ha nem akar inni akkor nem lehet ha akar akkor meg nem kell itatni...
4/17 anonim válasza:
Megtörtént...ne emészd magad a dolgon. Nem tehetsz róla, leitatott... Ettől még ne, vagy rib.nc. Akkor lennél az, ha ezt kétnaponta csinálnád. Nyugi!:)
15F
5/17 anonim válasza:
kapcsolódom az utolsó hoz:) ne stresszj ezen már megtörtént...a pasit szard le és legyél "kemény" vagyis ne érdekeljen ki mit gondol rólad! ha te nem érzed annak magad akkor nem vagy :D
15/L
6/17 anonim válasza:
Nem vagy. Ebben a korban fontos a tapasztalat, később majd értékelni fogod. Nyilván ez nem azt jelenti, hogy minden végletet ki kell próbálni, de szerintem élvezd az életet! :)
7/17 anonim válasza:
Nem vagy az, mert nem 20 pasival flörtölgetsz egyszerre, viszont romlott az értéked.
8/17 anonim válasza:
Nevetséges.Gondolom nem az első alkalom volt, abból következtetve ahogy fogalmaztad.
9/17 anonim válasza:
Köss magadra 17-18 éves korodig egy erényövet, és akkor legalább hosszú távon a környezeted nem fog tudni erről a ballépésről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!