Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most akkor miért örülök neki...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor miért örülök neki ha ír, amikor már nem is szeretem?

Figyelt kérdés
Ex.

2016. jún. 2. 22:23
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nézz mélyen magadba, és gondolkozz el te a dolgon. Ne várd azt, hogy ennyi infó után akárki is tud valami értelmeset írni. Kb mintha azt kérdeznéd, miért fénylik a hold..:D
2016. jún. 2. 22:27
 2/5 anonim ***** válasza:

En is igy vagyok vele csak nem ex.

En arra jutottam hogy legyen az o baja... Es nem annak orulok ha o ir hanem annak hogy keresnek

2016. jún. 2. 22:33
 3/5 anonim ***** válasza:

Milyen rendszerességgel ír? Fiú vagy egyébként? A fiúk nehezebben döbbennek rá az érzelmi dolgokra. Valószínűleg szereted még,csak nem ismered be.

Bövebben is mesélhetnél és akkor talán könnyebb következtetni.

2016. jún. 2. 22:33
 4/5 A kérdező kommentje:

Ment a zöld mindenkinek, köszi😊

Röviden: szakítottunk (nem bánt jól velem), erre kierõltette h maradjunk barátok. Ezek után még sokáig voltam nagyon szomorú, de már lassacskán jobban lettem és már azt veszem észre hogy nem is szeretem, sokkal kevesebbet gondolok rá, nem érdekel mit csinál, jól érzem magam, meg minden...

De ettõl még az iskolában beszélünk (csak simán, semmi extra).

3#: Nem túl nagy rendszerességel, néha. Az utóbbi idõben többször, és folytatja a beszélgetést meg kérdezgeti hogy épp kivel beszélek.

Az a rossz hogy azonkívül hogy totál idióta, bunkó, hazug és gyerekes (na az azért én is vagyok), roppant vicces.

Lány vagyok.

2016. jún. 3. 00:16
 5/5 anonim ***** válasza:

#3-as vagyok.

Egy szerelmet elengedni mindig nehéz feladat. Én az exemet mai napig szeretem, lassan egy év után is. Ő azt állítja a szakításunk óta, hogy nem szeret, mégis mindig ő keres engem. Láthatóan nem bír elengedni. És ha ez megérint téged, akkor még te sem engedted el őt. :)

2016. jún. 3. 11:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!