Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15 évesen csak engem izgat már nagyon a szex?
Csak téged. A rengeteg ebben a korban már nem szűz emberke is csak unalmában próbálta ki...
Hogy lehet ilyet kérdezni? Nyilván sokakat izgat, s ez normális is. Az embernek már jóval korább is vannak korszakai, amikor érdekli a téma, de akkor azért még nem akar résztvevő lenni, remélem. Attól még érdekli és pl. az oviban kicserélik a tudást...
15 évesen izgatott persze, de nem próbáltam ki elég sokáig még. Tudtam, hogy csak az igaz szerelmemmel akarom, így is lett, és jó volt.
Várj vele még, de teljesen normális ha gondolsz rá.
#6-os, respect!:)
Mivel fiú vagyok, k.rvának nem fognak nézni, de én is így gondolom a dolgot. Még egy olyan 2 évet szerintem részemről ráér várnom.
Mindenki más: köszi a sok felajánlást a fiúk részéről ami privátban érkezett, de ha nem haragudtok, nem élnék a lehetőséggel. :))
Eddig 39 privátnál tartok. :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!