Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem undorító az, ha valaki 14 évesen már nem
szűz?
Lehet h volt egy hosszu kapcsolata és akkor én ismertem egy ilyen csajt és tökre érhetö volt h nem volt már az persze jobb a bontatlan sör mint a bontott
2015. nov. 6. 23:06
én egy idősebb barátommal vélekedtem erről, vagyis én 17 vagyok és feljött hogy én még szűz vagyok. és ő pl azt mondta hogy szerinte ez egy jó dolog, mert ő nagyon lenézi ezeket akik 13-15 évesen már nem azok. és én is. szerintem gáz.
2015. nov. 6. 23:12
Érdekes, minden válaszoló evidensnek vette, hogy a kérdés lányról szól, pedig a kérdésben semmi nem utal erre!
:-)
Fiú vagyok, és 14 évesen már én sem voltam szűz. ( na jó, 14 és fél évesen!)
2015. nov. 6. 23:31
Annyiban undorító hogy később már nincs hozzá gusztusa az embernek, tudván azt hogy hány fiú hagyta már rajta a szaftját az adott csajon.
2015. nov. 6. 23:46
"Annyiban undorító hogy később már nincs hozzá gusztusa az embernek, tudván azt hogy hány fiú hagyta már rajta a szaftját az adott csajon."
1. Senki sem mondta, hogy a kérdés lányról szól.
2. Ritka primitív a hozzáállásod! Egy szeretkezés szerinted nem más, mint a "szaft lányon hagyása"? Majd 20- 30- 40 évesen is csak még szűz lányokkal leszel hajlandó szóba állni, vagy undorodva fogsz a partneredhez nyúlni?!
te nem vagy 100-as...
2015. nov. 6. 23:54
Cigók meg putriparasztok kezdik olyan korán. 16 éves kor előtt nem tartom normális dolognak, ennyi erővel a piros 18-as karikát is át lehetne változtatni sárga 12-essé.
2015. nov. 7. 00:01
Nem tarom undorítónak, sőt nem is érdekel hogy más szűz-e. Ebben a korban a tinik hajalmosak kamuzni erről, hogy a haverjaik felnőttesnek tartsák őket.Szóval az akiről beszéltél nem biztos hogy szexelt már.
2015. nov. 7. 07:06
Szerintem szánalmas es ettől egyáltalán nem lesz valaki menőbb
A kérdés lányról vagy fiúról szól?
2015. nov. 7. 07:58
Én sem tartom túl normális dolognak,de ezért nem ítélek el senkit. Ha a kérdés egy fiúra vonatkozik, azt mondom elfogadható, sokan ennyi idősen már nem bírnak magukkal.
2015. nov. 7. 08:43
"A kérdés lányról vagy fiúról szól?"
- Ez miért "kérdés"?
2015. nov. 7. 11:40
Kapcsolódó kérdések: