Még egy két hete a barátomat kielégítettem kézzel de szerintem nem élvezett el vagyis én nem éreztem a kezemen meg hamarabb el is húzódott de utána megujjazott és félek hogy a kezére került előváladék vagy valami. Lehetek terhes?
Figyelt kérdés
megnéztem és nem jelzett arra a napra termékenységet, és szűz vagyok.2015. júl. 29. 10:19
1/3 anonim válasza:
WHAT???
Inkább a biológia tankönyvet tanulmányozd!
2/3 anonim válasza:
Istenem,miérrrttttt??
Kiborulok teljesen ezektől az idióta kérdésektől
Mielőtt elégítkedsz olvasd el a netet vagy kérdezd meg anyukádat,hogy hogyan működnek a dolgok.
Ez szörnyű komolyan mondom
3/3 anonim válasza:
Kicsi Szűz Mariskám!
Hanyadik ilyen kérdés ez már?
Ha van annyi eszed hogy szexelsz,akkor,előtte legalább az alap dolgokkal lennél tisztában és ezt most nem bántásképp mondom!!!
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!