Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18 evesen mit akarhat egy fiu egy 16 eves lanytol?
Figyelt kérdés
Elhivott randizni egy fiu, es nem tudom mire szamitsak, marmint letezik, hogy tenyleg kapcsolatot akar es nem csak jol megdugni? Elnezest, hogy ilyen kerdest teszek fel, de nem akarom magamat bantani azzal, hogy beleeljem magam aztan jol atcsesszenek2015. nov. 7. 18:48
1/12 anonim válasza:
elmész randizni. majd kiderűl. de csak rajtad múlik hogy beadod e a derekad.
2/12 anonim válasza:
Mi ezt honnan tudjuk? Én is akarok többet 3évvel fiatalabb lánytól(20évesen), és nem csak megdugni akarom.. Ez emberfüggő.:) Ha csak arra kellesz neki úgyis észre fogod venni.
3/12 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat:)
2015. nov. 7. 18:53
4/12 anonim válasza:
Elmész és kiderül.
Viszont szerintem simán benne van a pakliban,hogy nem csak dugni akar, hanem komolyan gondolja. Én 25 vagyok,de eltudném képzelni 18 éves lánnyal is.
6/12 anonim válasza:
Én most egy 16 éves lánytól szeretnék akár komoly kapcsolatot is, pedig 20 éves vagyok. :)
7/12 anonim válasza:
2 év az egyáltalán nem sok lehet h azt akarja de lehet h nem majd kiderül ha nem birja ki a 1 hónapot legalább akkor csak dugni akar ha 3. Hónapba is vele vagy akkor már nem valoszinü
8/12 anonim válasza:
Azért az a 2 év nem sok korkülönbség.
9/12 anonim válasza:
ha szélhámos, akkor a gyűjteményét akarja csak gyarapítani. ( megdugott lányok gyűjteményt). de ha komoly szándékkal megy feléd, akkor kivárja azt az időt, amikor te is akarsz egyet- smást tőle.
10/12 anonim válasza:
Sajtos makarónit és sült krumplit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!