Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 28 éves fiú mit akarhat egy 20 éves lánytól?
Figyelt kérdés
Tudná-e komolyan venni, vagy csak játéknak akarná őt?2015. ápr. 15. 14:33
1/14 anonim válasza:
Azt egészen konkrétan csak ő tudja, hogy mit akar tőle.
2/14 anonim válasza:
Egy 20 éves lány azért már lehet teljesen felnőtt mentalitású és érett (persze viselkedhet hülye tinip.csaként is), szóval 20-28 felállásban szerintem semmi durva nincs, akármi lehet belőle, a feleken múlik.
3/14 anonim válasza:
en 18 voltam mikor megismerkedtem a parommal, aki akkor 27 volt, es maig egyutt vagyunk (ot eve) szoval szerintem ha a lany komoly, akkor barmi lehet belole :)
4/14 anonim válasza:
Elvinni vidámparkba és venni egy vattacukrot a kislánynak.
5/14 anonim válasza:
Ha neked ez olyan extrém, akkor vess egy pillantást erre: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
6/14 anonim válasza:
De hogy hozzászóljak, mégis mit? 18-20 éves lány általában már felnőtt.
7/14 anonim válasza:
Azért egy 20 éves lány már nem gyerek, hogy ne akarhasson tőle komolyat.
Egy 28 éves nőnél is fenn áll az, hogy a 28 éves pasi csak szexet akarjon tőle, ha erre gondolsz.
8/14 anonim válasza:
Ez a korkülönbség az én szememben egyáltalán nem sok. Mindketten felnőtt emberek, egy 20 éves nő sokkal érettebb (jó esetben persze), mint egy 20 éves fiú, tök természetes számomra, hogy nála idősebb pasikkal létesít komoly kapcsolatot. A 28 éves pedig megláthatja a 20 évesben azt, hogy komoly, céltudatos, lehet vele közösen tervezni, mindemellett az esetek többségében sokkal jobban néz ki, mint egy 28-30 éves nő. Én úgy gondolom, mindenképpen működhet egy ilyen kapcsolat. Ugyanúgy játszadozhat egy 20 évessel a 22 éves srác is - sőt. Úgy gondolom, 30 felé a férfiak már érettebbek, elgondolkodnak a jövőn, a családon, szeretnének megállapodni szép lassan. Én legalábbis ezt tapasztalom a környezetemben, az ilyen korú férfi ismerőseim mind komoly kapcsolatban élnek, vagy arra vadásznak, nem pedig egyéjszakás kalandokra. Többen köztük már házasok, babáznak, vagy csak tervezik. És igen, az 5-10 év korkülönbség sokkal gyakoribb tapasztalataim szerint, mint az 1-2 év.
9/14 anonim válasza:
Én 29 pasi vagyok és 19-20 éves lány/nő is lehet a párom ,csak nekem számít hogy komoly legyen és normális értékrendű.
10/14 anonim válasza:
Előző hozzáaszóló vagyok.
Még annyit írnék,sok olyan van akár idős vagy fiatal lány hogy egymást sajnos csak játéknak tekintik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!