Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy utasítsak vissza szépen egy lányt, úgy, hogy ne sértsem meg?
Egyszerű...
megválaszolod neki hogy nem tetszik azt csókolom.
Így is, úgy is fájni fog neki, mert senki nem szereti ha a kiszemeltjének nem jön be ő. Hívd félre, de legyenek mások is a helyiségben, nehogy túl meghitt legyen és másra számítson. Mond neki azt hogy sajnálod, de te csak barátként tekintesz rá és szeretnéd ha ez barátságként működne tovább. Higy tényleg sajnálod, de te csak barátságot szeretnél tőle. Egy ideig megtört lesz, de nem fog bunkónak tekinteni téged:)
Remélem tudtam segíteni.:)
Először is tiszteld meg azzal h külön elhívod és nem mások előtt égeted le tulajdonképpen.
Aztán én vmi olyasmit mondanék h nem tom pontosan h mit érez irántam, de zavar amit ugye fennt leírtál és próbálja meg visszafogni magát vagy vmi
Őszinteség! Akkor is, ha fájni fog neki. Ne hitegesd, az a legfontosabb!
Mondd meg (vagy üzend vissza) neki, hogy nincs esélye nálad és nem is lesz, nem az eseted.
Tini koromban én is csináltam ilyesmi baromságokat, a legrosszabb az volt, mikor a srác visszaüzent, hogy gondolkodik :D Sose lett belőle semmi, de örültem volna, ha legalább tudom a NEM-et.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!