Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Nektek bejönnek a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Nektek bejönnek a vékony fiúk?

Figyelt kérdés

Nem tudom, mostanában mi ez a felhajtás a macis/kigyúrt fiúk körül. Én mindig is a vékony srácokhoz vonzódtam, talán mert én is vékonynak mondható vagyok. Itt nem a csontvázakra kell gondolnotok, hanem a simán vékony fiúkra, pl. 175 cm és 60-65 kg-ra (ez a súly BMI kalkulátor szerint is jó.) Nem értem, miért támadnak le egy 170 cm magas, 55 kg testsúlyú fiút azzal, hogy giliszta, stb, miközben 170 / 55 teljesen OK. egy lánynak, sőt, még kicsit sok is. Pedig köztudottan a fiúknak a testzsír% 10 körül a jó, miközben egy lány testzsír%-a 20% körül vékonynak számít. Szóval a két nem súlya között nem kéne különbséget tenni. Ti mit gondoltok?

15/L

2016. máj. 30. 19:36
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
31%

#9: Benézted, egy nő nem a mellétől nőies ;)

De felszínes vagy. A vonzalom nem testalkat függő. Remélem, az összes ilyen férfiatlan fiú elkerül téged :)

2016. máj. 31. 10:31
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

"de még minimális férfiasság sincs bennük."

"De felszínes vagy."

Ha ugyanaz a válaszoló vagy, akkor nem értem.

Te nevezel mást felszínesnek, miközben te is az vagy. Vagy az nem felszínesség, ha valakit férfiatlannak tartasz a vékonysága miatt, de az igen, ha a kérdezőnek meg a testesebbek nem tetszenek?

2016. máj. 31. 14:07
 13/20 anonim ***** válasza:
23%

#12: Most őszintén, neked a férfias testalkat a vékony?

Persze nem ez teszi a férfit férfivá, de itt a testalkatról van szó.

Igen, az felszínesség,ha valaki egyetlen egy testalkatot favorizál és az alapján válogat embereket.

Se a szerelem, se a vonzalom nem testalkat függő.

2016. máj. 31. 18:23
 14/20 A kérdező kommentje:
#11/#13: Pedig a te elved szerint a kismellű nők se nőies, mert te ilyen szereotípikus "egy férfi ettől férfi", "egy nő ettől nő" elveket vallasz. És ki mondta, hogy egy férfinak ilyennek, egy nőnek meg olyannak kéne lennie? Ezeket honnan szedted, csak úgy gondoltál egyet, vagy valaki ezt mondta neked?
2016. jún. 1. 13:44
 15/20 A kérdező kommentje:
De mondjuk pont nem érdekel, hogy te mit tartasz férfiatlannak. Én 48 kg vagyok összesen, mellettem egy 62 kilós fiú is "testesnek" számít, és képzeld nem akarom, hogy ha rámfekszenek, kilapítsanak, a saját súlycsoportomat favorizálom/preferálom. Amúgy köszi a "jó" kívánságodat, ez is az értelmi szintedről árulkodik.
2016. jún. 1. 13:47
 16/20 anonim ***** válasza:
Tűrni kell a számodra negatív kritikát is! Mindenkinél más a véleménye a dolgokról: ) neki pont ez volt...(és ez nem védésnek számít, csak tapasztalat hogy nem szabad indulatosnak lenned) :D
2016. jún. 1. 16:45
 17/20 anonim ***** válasza:
44%

A szövegértés hol marad?

Egy szóval sem említettem,hogy a kismellű nő nem lehet nő vagy nőies. Én azt írtam,hogy a nő nem a melle miatt nőies. Tök mindegy, hogy kicsi, átlag vagy nagy mellű, akkor sem ettől nőies. Illetve hozzá tesz, de semmiképpen nem ettől függ.

A kilapítástól meg nem kell félned. Ezzel az erővel minden vékony lánynak csak vékony barátja lenne,hiszen a többi kilapítja.... Egyébként te 15 éves vagy, még nem kell rádfeküdnie senkinek.....:)

2016. jún. 1. 17:15
 18/20 anonim válasza:
87%
Nekem is azok a fiúk jönnek be akik vékonyabb test alkatúak ...de ha még szálkás is az még jobb. Csak ne legyen túlságosan izmos mint egy két ajtós szekrény...
2017. okt. 30. 00:38
 19/20 RicsiakimindigRicsi válasza:
100%
Én 15éves 176-7cm magas vagyok 56kg és szerintem a vékony srácok nemhiszem hogy tehetnek arról hogy vékonyak énis napi 5eszek mégis egyfolytába mondogatják hogy vékony vagyok!
2018. nov. 25. 01:28
 20/20 anonim válasza:

Igaz picit keson adok valaszt,de nekem eddig mindegyik kiszemeltem kb 50 kilo lehetett vasaggyal egyutt kb.Most is egy olyan fiu jon be nekem aki olyan magas mint en es a felso karja olyan vastag mint a csuklom.Szerintem a vekony a legjobb testalkat fiuknal,mondom ezt ugy hogy nagyon jo husban vagyok :D

15/L

2022. okt. 11. 20:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!