Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek bejönnek a vékony fiúk?
Nem tudom, mostanában mi ez a felhajtás a macis/kigyúrt fiúk körül. Én mindig is a vékony srácokhoz vonzódtam, talán mert én is vékonynak mondható vagyok. Itt nem a csontvázakra kell gondolnotok, hanem a simán vékony fiúkra, pl. 175 cm és 60-65 kg-ra (ez a súly BMI kalkulátor szerint is jó.) Nem értem, miért támadnak le egy 170 cm magas, 55 kg testsúlyú fiút azzal, hogy giliszta, stb, miközben 170 / 55 teljesen OK. egy lánynak, sőt, még kicsit sok is. Pedig köztudottan a fiúknak a testzsír% 10 körül a jó, miközben egy lány testzsír%-a 20% körül vékonynak számít. Szóval a két nem súlya között nem kéne különbséget tenni. Ti mit gondoltok?
15/L
#9: Benézted, egy nő nem a mellétől nőies ;)
De felszínes vagy. A vonzalom nem testalkat függő. Remélem, az összes ilyen férfiatlan fiú elkerül téged :)
"de még minimális férfiasság sincs bennük."
"De felszínes vagy."
Ha ugyanaz a válaszoló vagy, akkor nem értem.
Te nevezel mást felszínesnek, miközben te is az vagy. Vagy az nem felszínesség, ha valakit férfiatlannak tartasz a vékonysága miatt, de az igen, ha a kérdezőnek meg a testesebbek nem tetszenek?
#12: Most őszintén, neked a férfias testalkat a vékony?
Persze nem ez teszi a férfit férfivá, de itt a testalkatról van szó.
Igen, az felszínesség,ha valaki egyetlen egy testalkatot favorizál és az alapján válogat embereket.
Se a szerelem, se a vonzalom nem testalkat függő.
A szövegértés hol marad?
Egy szóval sem említettem,hogy a kismellű nő nem lehet nő vagy nőies. Én azt írtam,hogy a nő nem a melle miatt nőies. Tök mindegy, hogy kicsi, átlag vagy nagy mellű, akkor sem ettől nőies. Illetve hozzá tesz, de semmiképpen nem ettől függ.
A kilapítástól meg nem kell félned. Ezzel az erővel minden vékony lánynak csak vékony barátja lenne,hiszen a többi kilapítja.... Egyébként te 15 éves vagy, még nem kell rádfeküdnie senkinek.....:)
Igaz picit keson adok valaszt,de nekem eddig mindegyik kiszemeltem kb 50 kilo lehetett vasaggyal egyutt kb.Most is egy olyan fiu jon be nekem aki olyan magas mint en es a felso karja olyan vastag mint a csuklom.Szerintem a vekony a legjobb testalkat fiuknal,mondom ezt ugy hogy nagyon jo husban vagyok :D
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!