Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek bejönnek a vékony fiúk?
Nem tudom, mostanában mi ez a felhajtás a macis/kigyúrt fiúk körül. Én mindig is a vékony srácokhoz vonzódtam, talán mert én is vékonynak mondható vagyok. Itt nem a csontvázakra kell gondolnotok, hanem a simán vékony fiúkra, pl. 175 cm és 60-65 kg-ra (ez a súly BMI kalkulátor szerint is jó.) Nem értem, miért támadnak le egy 170 cm magas, 55 kg testsúlyú fiút azzal, hogy giliszta, stb, miközben 170 / 55 teljesen OK. egy lánynak, sőt, még kicsit sok is. Pedig köztudottan a fiúknak a testzsír% 10 körül a jó, miközben egy lány testzsír%-a 20% körül vékonynak számít. Szóval a két nem súlya között nem kéne különbséget tenni. Ti mit gondoltok?
15/L
Bárcsak több ilyen lány lenne, mint te!
17/F, 175 cm, kb. 55-57 kg
Teljesen igaz! Nekem is bejönnek a vékony fiúk :) csak azt nem szeretem hogy ők általában nem annyira magabiztosak és határozottak ami nekem személy szerint nem tetszik :/ mert egy fiúnak/férfinak legyen tekintélye mindegy hogyan is néz ki( persze ne legyen beképzelt :D)
15/l
#3: Szerintem egy 50 kilós lány mellett egy 60 kilós fiú is férfiasan mutat, de szerintem 15 évesen még fiú és nem férfi, szóval ne akarjon annyira férfias lenni :) Amúgy meg én azt az elvet vallom, hogy nem kell a nemekre vonatkozó sztereotípiákra hajazni :)
Köszönöm a válaszokat :3
En imadom a vekony fiukat ^^
Habar en is vekony vagyok es ugy vettem eszre, hogy,tobbseguknek inkabb a teltebb lanyok jonnek be..
16L
A BMI szerint jó, de még minimális férfiasság sincs bennük.
Éretlen lehetsz, ha a vonzalom nálad csak testalkat. Más testalkatnak esélye sincs?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!