Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tartja mindenki gáznak azt hogy 16 évesen valaki még szűz?
Figyelt kérdés
Miért van ez hogy 16 évesen gáz szűznek lenni?
Folyton lehurrognak ha megkérdezik tőlem hogy, szűz vagyok e még...
Azt sem értem hogy egy fiú sem akar szóba állni velem.. Emiatt? Vagy lehet más ok is? Vagy már itt tényleg én vagyok a hibás? Ezt nem értem...........😞
2016. máj. 27. 22:28
21/25 anonim válasza:
Lányoknál még nem hallottam, hogy gáz lenne a szüzesség, fiúknál már annak tartják. Szerintem az gáz, ha azért feküdtél le valakivel, hogy elveszítsd.
Egy 18 éves szűz fiú.
22/25 A kérdező kommentje:
Köszi szépen..😃
2016. aug. 8. 11:24
23/25 anonim válasza:
Szerintem sem fiúnál sem lánynál nem gáz, felnőttek ezt nagyon becsülik csak a kis pisisek tartják gáznak. Azzal szabad csak elveszíteni akit tényleg szeretsz és nem bánod meg. Én örülök mert az első csókommal így voltam.:) 16l
24/25 A kérdező kommentje:
Nekem még csókom sem volt.. 😊
Köszönöm...😃
2016. aug. 16. 10:04
25/25 anonim válasza:
Na 4 hónap alatt mi változott? :D
Fogadok sok ^^.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!