Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tartja mindenki gáznak azt hogy 16 évesen valaki még szűz?
Figyelt kérdés
Miért van ez hogy 16 évesen gáz szűznek lenni?
Folyton lehurrognak ha megkérdezik tőlem hogy, szűz vagyok e még...
Azt sem értem hogy egy fiú sem akar szóba állni velem.. Emiatt? Vagy lehet más ok is? Vagy már itt tényleg én vagyok a hibás? Ezt nem értem...........😞
2016. máj. 27. 22:28
11/25 anonim válasza:
Egyáltalán nem gáz, ha nem kürválkodsz, mint a többiek...
12/25 A kérdező kommentje:
#6 nem fogysztottam semmi tudatmódosító szert (nem emlékszek hogy lett volna ilyen!😂😂😂)
Köszi szépen..🙋
#8 PACSI🙋✋👊 Én is így vagyok vele.. Majd jön... Pedig már számtalan alkalmam lehetett volna.... De majd azzal akit szeretek... 😊😍
2016. máj. 28. 18:33
13/25 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek..👊😊
2016. máj. 28. 18:34
14/25 anonim válasza:
csak beképzeled hogy jobb nekik, miben változna az életed ha nem lennél szűz? te is szopnál a mosdóban hogy hogy te nyerj és legyél 1 napra valami paraszt csaja? 16 évesen
15/25 anonim válasza:
Attól hogy Gengszter Pityu megb*szta a szomszéd lányt első osztályban, attól még neked nem kell ilyennek lenni. Azok a fiúk akik ilyenért lehurrognak kerüld sztem el, mert egyéjszakás kalandot akartak általad élvezni. Ha tényleg szerelmes valaki beléd akkor keresztet vet ha megtudja hogy szűz vagy és hogy ő lehet az első. Ritka ma az ilyen lány mint te, de aki aggódik is emiatt, az mégritkább. Inkább legyél magadra büszke. Ezt fiúként mondom...
16/25 A kérdező kommentje:
Rendben.. Köszönöm..😊
2016. jún. 3. 08:53
17/25 anonim válasza:
Lányoknál 16-17 előtt SZERINTEM!! épp hogy ciki nem szűznek lenni,viszont fiúknál meg minnél hamarabb annál "jobb"
17/L
18/25 anonim válasza:
Az a gáz aki már 12 évesen k**va. Te egyáltalán nem vagy az.
19/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm..🙋😃
2016. jún. 13. 20:10
20/25 anonim válasza:
17 vagyok, hamarosan 18 emellett van barátom 1,5 éve. Mégis szűz vagyok. :) (igaz nem sokáig)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!