Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én reagálom túl vagy jogos?
Figyelt kérdés
A barátommal több mint fél éve vagyunk együtt, múlt szombaton elmentünk kirándulni egy nagyobb városba busszal. Este a barátomnál is aludtam de valamiért rosszul lettem, megfáztam, belázasodtam, konkrétan erőm nem volt felkelni. Mivel nincs saját keresetem, illetve autóm mindig busszal megyek a barátomhoz, illetve vissza is, de hétvégén nagyon ritkán járnak a buszok a környékem felé, mivel át kell szállnom van hogy 2-3 órát is várnom kell hogy hazamehessek. Vasárnap kettőkor ment volna a közvetlen buszom és a barátom a szüleit megkérte hogy vigyenek el, mert még is 2-3 órát kéne várnom és nem volt programjuk. Csak hogy belázasodtam, és felkelni nem tudtam az ágyból mint említettem, ezért barátom úgy gondolta hogy maradjak még és majd későbbivel elmegyek. Előtte elmentem a barátommal boltba hogy levegőzzek picit de olyan rosszul lettem hogy csoda hogy nem ájultam el...a szülei tudták hogy milyen rosszul vagyok mert eléggé észre lehetett venni rajtam. A barátom megkérdezte az apját hogy akkor el tud e engem vinni a későbbi buszhoz és mondta hogy persze, majd rá 1 órára kimentem ebédelni hozzájuk és mondták hogy sajnálják de programjuk van és nekik ez csak teher (kb fél óra lett volna összesen hogy bevisznek) amikor látták milyen rosszul vagyok meg hogy anyukájának még takarítaniuk is kell , ezért a barátom elkisért busszal ahol át kellett szállnom és még várnunk kellett 3 órát ahol kb majdnem összeestem, majd amikor barátom hazaért még mindig otthon voltak és nem is takarított az anyja semmit. Csak nekem ez kicsit rosszul esett, mert soha nem vártuk el tőlük hogy vigyenek el, tényleg inkább várok sokat, csak most tényleg nagyon beteg voltam és ahogy megtudtuk semmi programjuk nem volt , (az nap el se mentek) és azóta nem igazán akarok hozzájuk menni, meg azt se értem hogy miért mondott igent az apja amikor mégsem... Még annyit hozzátennék hogy eléggé kapzsi az apja ha a barátomat is elviszi bárhova kocsival benzinpénzt kell fizetnie kb 500 ft-t, ami tudom nem sok, de ha nekem lesz gyerekem és kocsim és ha sürgős elvinném bárhova és nem kérek tőle pénzt mivagyok én taxis?2016. máj. 26. 16:39
11/32 A kérdező kommentje:
Én nyavalygok? Miért? el se vártam tőlük hogy vigyenek el, csak ha már egyszer azt mondják elvisznek és lemondják, legalább mondjanak igazat méghozzá semmi rosszat nem ártottam nekik. De ha majd egy ismerősödnek kell fognia nehogy elájulj majd beszélhetünk nyavalygásról. Örülök hogy elküldted ezt a cikket de nem tudok vele mit kezdeni.
2016. máj. 26. 17:17
12/32 anonim válasza:
Tényleg őket kéne megkérdezni erről,micsak tippelhetünk,de szerintem nem kedvelnek,és legközelebb sem fognak elvinni mert ha most ennyire a " halálodon" voltál akkor ezentúl se számits semmi jóra.
13/32 A kérdező kommentje:
Hidd el , egyáltalán nem cirkuszoltam, még jó képet is vágtam hozzá hogy jó , azért köszönöm
2016. máj. 26. 17:19
14/32 anonim válasza:
Ne ird már könyörgöm,hogy nem vártad el...dehogynem különben nem rágódnál még mindig ezen.és tényleg sajnáltatod magad,ha igy csináltál ottis jogos hogy elegük van belőled.látszik gyerek vagy még.a segitség se a vásárlás segitésénél,meg a köszönömnél kezdődik.majd felnősz és rájössz.
15/32 A kérdező kommentje:
Szerinted még is mivel kezdődhetne? Mindig megkérdezem kell e segítség ebédnél is együtt terítjük meg az asztalt, pedig mindig mondják hogy nem kell, de segítek mert lelkiismeretfurdalásom lenne ha csak ott ülnék és nem csinálnék semmit. Bármiben kell segítség én segítek , de mind 1 nem foglak tovább győzködni higyj amit akarsz.
2016. máj. 26. 17:27
16/32 anonim válasza:
Attól hogy segítesz teríteni, még lehetsz antipatikus nekik.
17/32 anonim válasza:
Nemkell győzködnöd,elhiszem,viszont akkor szimplán nem kedvelnek,és lehet abban biznak talán nem lesztek sokáig együtt,vagy remélik ezekután nem akarsz menni.hát ja ilyenek az anyós-após jelöltek...megszokod vagy agyalsz megint majd dolgokon sokáug.mert lehet az első húzásuk ez volt,de nem az utolsó.
18/32 A kérdező kommentje:
Van benne valami, mamájánál is voltunk aztán miután elmentem azt mondta hogy miért nem használ ki engem a barátom, meg mit szerethet bennem, sokkal szebb lányok is vannak. nem veszik nagyon komolyan a kapcsolatunkat.
2016. máj. 26. 17:37
19/32 anonim válasza:
Mennyi idősek vagytok? Csodálom barátod visszamond mindent amit rólad mondanak.nem sürün találkozni ilyennel.de szerintem mondom törödj bele,hogy nem birnak.mást nem tudsz.
20/32 A kérdező kommentje:
barátom lassan 18 én 17.
2016. máj. 26. 17:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!