Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a baj velem?

Figyelt kérdés

16 éves vagyok, és még olyan közel sem kerültem egy fiúhoz, hogy csókolózzunk. Plátói szerelmeim vannak, de a valóságban még alig pár ember tetszett meg, de azoknál kizárt, hogy lett volna esélyem. Nem érzem magam csúnyának, de tudom hol vannak a határaim.:D

Másrészt meg már úgy érzem, hogy tök abnormális ennyi idősen.

Lett volna lehetőségem viszont mindig ellöktem magamtól, mert kényelmetlenül éreztem magam. Amikor próbáltak felszedni mindig úgy éreztem,mintha a 10 éves dagi énemmel beszélgettek volna. Ez annyira nevetségesen hangzik, de akkor tényleg undorítónak érzem magam, de így hétköznapokon nem.:D Annyira komplikált. Bocsánat a zavaros szövegért, de nem tudtam értelmesen leírni. Más is érzett már ilyet? Mi a baj velem? 16/L

2016. máj. 17. 00:15
 1/7 Emberek ***** válasza:
100%
Nincsen semmi baj, egyszeruen meg nem vagy kesz erre. Varj meg, majd menni fog :)
2016. máj. 17. 00:17
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem tudom hogy nézel ki, szóval azt sem tudom milyen esélyeid lehetnek fiúknál...
2016. máj. 17. 00:19
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Semmi baj, szerintem ez még normális ebben a korban😀 Például én tényleg imadom a fiúkat, de csak aféle "múzsaként", szerintem gyönyörűek, idk, ne nézzetek furának

De amúgy alig vannak fiú ismerőseim mert frusztrálva érzem magam mellettük, nem közeledük feléjük, szóval ők sem közelednek felém mert nem látják a lelkesedést

Ez így működik, ne aggódj majd eljön az idehe

16/L

2016. máj. 17. 00:25
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Normalis ez teljesen :) ne aggodj, raersz meg :)
2016. máj. 17. 00:26
 5/7 anonim ***** válasza:
Rád férne egy dugás:D
2016. máj. 18. 06:50
 6/7 A kérdező kommentje:

':DDDDDD' De poénos vagy drága utolsó.

Egyébként köszönöm a válaszokat, de küldjetek privit.:)

2016. máj. 20. 19:12
 7/7 A kérdező kommentje:
*ne küldjetek
2016. máj. 20. 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!