Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a baj velem?
16 éves vagyok, és még olyan közel sem kerültem egy fiúhoz, hogy csókolózzunk. Plátói szerelmeim vannak, de a valóságban még alig pár ember tetszett meg, de azoknál kizárt, hogy lett volna esélyem. Nem érzem magam csúnyának, de tudom hol vannak a határaim.:D
Másrészt meg már úgy érzem, hogy tök abnormális ennyi idősen.
Lett volna lehetőségem viszont mindig ellöktem magamtól, mert kényelmetlenül éreztem magam. Amikor próbáltak felszedni mindig úgy éreztem,mintha a 10 éves dagi énemmel beszélgettek volna. Ez annyira nevetségesen hangzik, de akkor tényleg undorítónak érzem magam, de így hétköznapokon nem.:D Annyira komplikált. Bocsánat a zavaros szövegért, de nem tudtam értelmesen leírni. Más is érzett már ilyet? Mi a baj velem? 16/L
Semmi baj, szerintem ez még normális ebben a korban😀 Például én tényleg imadom a fiúkat, de csak aféle "múzsaként", szerintem gyönyörűek, idk, ne nézzetek furának
De amúgy alig vannak fiú ismerőseim mert frusztrálva érzem magam mellettük, nem közeledük feléjük, szóval ők sem közelednek felém mert nem látják a lelkesedést
Ez így működik, ne aggódj majd eljön az idehe
16/L
':DDDDDD' De poénos vagy drága utolsó.
Egyébként köszönöm a válaszokat, de küldjetek privit.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!