Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti kit választanátok?
Van két fiú
1.régebben tetszettem neki,nekem is ő,sokat beszélgettünk de mostmár nem keress
Jövöre nem egy gimibe fogunk járni
2.Kedvelem de nem tudom ő mit èrez
jövőre ugyanabba a gimibe fogunk járni
Ti kit vàlasztanátok?
pikachu TÉGED VÁLASZTALAK!
Ahogy érzed ezt nem mi döntjük el szerintem :D Kihez vonzódsz jobban? Vagy mérlegelj, ami hülyeség, mert szerintem a szívedre hallgass,habár ha beszél, akkor ott már komoly gondok vannak XD
17F
Ha a döntésedben számít, hogy egy helyen tanultok-e vagy nem, akkor elég komolytalan kapcsolat fog keveredni, bármelyik srácot is választod...
De azért mondok egyet, hogy válaszoljak is. Válaszd a 2. fiút, jobban szeretem a páros számokat.
Én elég patthelyzetben vagyok jelenleg egy sráccal,nagyon jó barátom,kedvelem, és bár nem egyszer voltak arra utaló megnyilvánulásai, hogy ő is így érez, nem tudom, így van-e, vagy csak beképzelem.Viszont amennyiben nem vagyok hajlandó (márpedig nem vagyok) informatika szakra menni az emelt két tannyelvű oktatás helyett, nem fogunk egy gimibe járni. (Azt hiszem, ez off. Mindegy >< )
Én beszélnék velük,megpróbálnám kideríteni az okát annak, hogy miért nem keres az első fiú, illetve megtudni, hogy a második hasonlóan érez-e.
mi az ,hogy kit válassz? nem akarlak kiábrándítani, de a leírtak alapján egyikőjük sem választana téged.
az 1# nem keres, a 2#al meg nem vagy annyira jóban ha jól értem.
esetleg a 2.at próbáld meg,hogy kiderüljön,hogy érez -e valamit irántad. ha ugyanabba a gimibe fogtok járni, akkor van is most bőven közös témátok, nem lesz nehéz jóban lenned vele.
de ha ezek mégsem jönnének össze, van még rengeteg fiú rajtuk kívül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!