Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Melyiket választanátok?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyiket választanátok? Szerelem vagy biztonság? Többi lent.

Figyelt kérdés

1. Szerelmes vagy a fiúba de szegény és nem vagy mellette biztonságban sehogysem. A családja elfogad , kijössz a barátaival, de mégis ott van az a tudat hogy ha mentek az utcán és beletek kotnek neked kell megvédeni őt. Nincsenek tervei, egyik napról a másikra él.

2. Szerelmes vagy. Biztonságban érzed magad a fiú mellett anyagilag és testileg lelkileg is de a családja nem fogad be téged, más a baráti körötök, más a családotok, és meg kellenne szakítani a kapcsolatot a családoddal ezért hogy boldog lehess

.

Lányok melyiket választanátok és miért azt? :) 16l

2016. ápr. 6. 15:29
 1/10 anonim ***** válasza:

Azt, amelyikbe szerelmes vagyok. Kettőbe egyszerre nem lehetek, így ilyen választás nem létezik számomra.

Amúgy önálló, felnőtt ember vagyok, biztonságban vagyok egyedül is, egy párkapcsolatban se az anyagi, se a fizikai biztonságot nem keresem.

2016. ápr. 6. 15:33
 2/10 anonim válasza:
100%
16 évesen mit jelent neked egy férfi mellett az anyagi biztonság? Engem ez akasztott meg...
2016. ápr. 6. 15:34
 3/10 anonim ***** válasza:
50%
16 évesen menj a tinibe. Te még a családodat válaszd ne mást.
2016. ápr. 6. 15:34
 4/10 anonim válasza:

Kicsim, ez a felnőtt párkapcsolatok kategória.

Amúgy meg ilyen fiatalon azt válaszd, akit szeretsz.

Tanulj, hogy meg tudd teremteni a saját biztonságodat, mert az életben a legjobban magadra számíthatsz.

A családoddal viszont ne szakítsd meg a kapcsolatot, ha csak nem ütnek-vernek, mert nem tudhatod, mikor lesz szükségetek egymásra.

2016. ápr. 6. 15:42
 5/10 A kérdező kommentje:
Félre értitek!!! :D nem rolam van szó, csak érdekel hogy ki mit választana...
2016. ápr. 6. 15:55
 6/10 anonim ***** válasza:

Most az anyagi biztonság mióta van összefüggésben azzal, hogy "meg tud-e védeni"?

Egyébként akármennyire is antiromantikus, de ha valaki belétek köt, nem biztos, hogy a legjobb megoldás leállni verekedni.

Meg aztán szerencsére nem a vadnyugaton élünk.

Összességében: azzal kell lenni, akit SZERETSZ.

2016. ápr. 6. 16:20
 7/10 anonim ***** válasza:

16 éves kislányok máris az anyagi biztonságra mennek? Hmm :D

Akkor neked egy 45 éves üzletemberre lesz szükséged!

2016. ápr. 6. 16:37
 8/10 A kérdező kommentje:
Nem nem nem !!! Csak azért írtam ki h 16 h tudjátok !!! Mindegy nem értitek nem kell több valasz
2016. ápr. 6. 16:44
 9/10 anonim ***** válasza:

De, mi értjük.

Te nem érted még a szerelmet. :)

2016. ápr. 8. 14:17
 10/10 anonim ***** válasza:

Meg fogsz lepődni, a válasz nagyon egyszerű: egyiket sem.

De ha az, akivel kapcsolatban kérdezed, e között a két lehetőség között vívódik és nem jut eszébe a harmadik opció, akkor nem biztos, hogy bármiféle segítséget tudna értékelni.

Viszont ha például háború van és elveszítetted a férjed, te meg ott maradsz két kisgyerekkel, a szüleidhez, testvéreidhez nem mehetsz, mert nekik is menekülniük kell vagy csak nem tudnak segíteni, és ez a két személy a kérdésedben a közeledben él és udvarolnak neked, akkor a másodikat kell választanod. Ha nem állnak fenn efféle körülmények, akkor egyedül is maradhat valaki, egyikkel sem kell kapcsolatot kezdenie. Nem tudom, megértetted-e a lényeget.

2016. ápr. 9. 09:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!