Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyiket választanátok? Szerelem vagy biztonság? Többi lent.
1. Szerelmes vagy a fiúba de szegény és nem vagy mellette biztonságban sehogysem. A családja elfogad , kijössz a barátaival, de mégis ott van az a tudat hogy ha mentek az utcán és beletek kotnek neked kell megvédeni őt. Nincsenek tervei, egyik napról a másikra él.
2. Szerelmes vagy. Biztonságban érzed magad a fiú mellett anyagilag és testileg lelkileg is de a családja nem fogad be téged, más a baráti körötök, más a családotok, és meg kellenne szakítani a kapcsolatot a családoddal ezért hogy boldog lehess
.
Lányok melyiket választanátok és miért azt? :) 16l
Azt, amelyikbe szerelmes vagyok. Kettőbe egyszerre nem lehetek, így ilyen választás nem létezik számomra.
Amúgy önálló, felnőtt ember vagyok, biztonságban vagyok egyedül is, egy párkapcsolatban se az anyagi, se a fizikai biztonságot nem keresem.
Kicsim, ez a felnőtt párkapcsolatok kategória.
Amúgy meg ilyen fiatalon azt válaszd, akit szeretsz.
Tanulj, hogy meg tudd teremteni a saját biztonságodat, mert az életben a legjobban magadra számíthatsz.
A családoddal viszont ne szakítsd meg a kapcsolatot, ha csak nem ütnek-vernek, mert nem tudhatod, mikor lesz szükségetek egymásra.
Most az anyagi biztonság mióta van összefüggésben azzal, hogy "meg tud-e védeni"?
Egyébként akármennyire is antiromantikus, de ha valaki belétek köt, nem biztos, hogy a legjobb megoldás leállni verekedni.
Meg aztán szerencsére nem a vadnyugaton élünk.
Összességében: azzal kell lenni, akit SZERETSZ.
16 éves kislányok máris az anyagi biztonságra mennek? Hmm :D
Akkor neked egy 45 éves üzletemberre lesz szükséged!
De, mi értjük.
Te nem érted még a szerelmet. :)
Meg fogsz lepődni, a válasz nagyon egyszerű: egyiket sem.
De ha az, akivel kapcsolatban kérdezed, e között a két lehetőség között vívódik és nem jut eszébe a harmadik opció, akkor nem biztos, hogy bármiféle segítséget tudna értékelni.
Viszont ha például háború van és elveszítetted a férjed, te meg ott maradsz két kisgyerekkel, a szüleidhez, testvéreidhez nem mehetsz, mert nekik is menekülniük kell vagy csak nem tudnak segíteni, és ez a két személy a kérdésedben a közeledben él és udvarolnak neked, akkor a másodikat kell választanod. Ha nem állnak fenn efféle körülmények, akkor egyedül is maradhat valaki, egyikkel sem kell kapcsolatot kezdenie. Nem tudom, megértetted-e a lényeget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!