Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Melyiket választanátok? Melyik számotokra a jobb? Melyik személyiség típus tetszik nektek jobban?
Figyelt kérdés
A: egy teljes mèrtèkben, minden esetben extrovertált lány
B: egy abszolút introvertált lány
C: egy aránylag a kettő közè eső leányzó, aki egyszer ilyen, egyszer olyan, de egyik kategóriába se sorolható
Kíváncsi vagyok minden fiú/fèrfi válaszára, előre is köszönöm ☺
2016. ápr. 16. 10:09
1/13 anonim válasza:
igazából hiába szeretem jobban ha extroverált bosszantó lenne ha minden esetben az lenne ezért inkább a "C"-t mondanám 17/F
2/13 anonim válasza:
Én személy szerint a C-t választanám.
3/13 A kérdező kommentje:
Ooops! Azt elfelejtettem odaírni, hogy kort is légyszi :). Köszönöm :)
2016. ápr. 16. 10:26
4/13 anonim válasza:
Megérzésem szerint rám egy "A" lány lenne jó hatással, mivel én inkább "B-C" vagyok csak fiúban. "B" is jó lenne mert mivel ha valaki "B" akkor én tudok "C" lenni és hátha sikerül kimozdítani őt. A "C" lány is jó lenne, mert valójában tök mindegy :D Az a lényeg, hogy velem hogy viselkedik :)
20/F
5/13 anonim válasza:
Teljesen mindegy, ha szeretem, olyannak fogadom el, amilyen. 20/f
6/13 anonim válasza:
A legjobb a B lenne, de a C is elfogadható.
9/13 anonim válasza:
C. Megjegyzem, ezt a típusú személyiséget ambivertáltnak hívják.
10/13 anonim válasza:
A: nem igazán
B: én is ilyen vagyok, tökéletes lenne mellém :)
C: ezzel sincs bajom
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!