Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik pasit választanátok kettő közül?
Az első: kb 185 cm 80 kg körül barna szem,szőke haj,okos, komoly viszont közvetlen is,megértő, aránylag figyelmes, nem szeret bulizni, gazdag szókincse van, a problémákat inkább ésszel oldja meg, jókat lehet vele beszélgetni, jóképű,vicces,és fontos neki a karrierje.
A második: 190 cm kb 95-100 kg barna haj, sötét szem szerintem fekete:D, szeret bulizni, ingerlékeny, ha valaki beszól neki azt általában megveri, viszont bizonságban érzed magad mellette,brutális humor,nem szereti az embereket,tapasztaltabb nők terén , hogy értsétek "ügyesebb", viszont komoly bandákban volt és drogozott is,viszont nagyon tud szeretni is és gondoskodó. Szívem szerint az elsőt mondanám, de a második az meg egész egyszerűen izgatóbb mármint ez a rossz fiús stílus, de mégsem tudok dönteni viszont már nem akarom tovább halogatni a döntést, mert nem szoktam játszani a pasik érzéseivel, és minnél hamarabb dönteni szeretnék köztük...
22/l
Én a helyedben egyiket sem választanám. Miért? Mert ahhoz képest, hogy ezt írtad " mert nem szoktam játszani a pasik érzéseivel, és minnél hamarabb dönteni szeretnék köztük.." mégis szórakozol velük.
Egyikért sem vagy oda igazán. Ha odalennél akkor nem kéne azon agyalnod, hogy melyiket válaszd.
Szóval egyiket se, mert bármelyiket választod a másik fog hiányozni..
Csak megjegyzem: A második akkor sem kéne ha előttem csúszna-mászna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!