Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kifutok az időből, de mégsem merek lépni. Mit kéne tennem?
Figyelt kérdés
Van egy fiú, akivel egy ideje állandó a köszönés és van, hogy beszélgetni is szokunk, mikor hogy van rá idő és alkalom. Nagyon megkedveltem, közel 3 hete már próbálom a mosolyom, a nézésem és a beszédemen keresztül is sugározni felé, hogy bejön - már ha ez lehetséges... Eleinte ő kezdett bele a köszöngetésbe, nem is egyszer kezdeményezett beszélgetést, mégha kisebb dologról is volt szó, akkor is. A felhők felett érzem magam, ha beszélünk, viszont nem merem neki bevallani, hogy bírom őt. Meg kéne magam emberelni és elmondani még a maradék 5 napban, vagy próbáljam meg elfelejteni? Nem tudom, mit csináljak. Túl félénk vagyok.2016. máj. 15. 13:38
1/5 A kérdező kommentje:
17/L
2016. máj. 15. 13:45
2/5 anonim válasza:
Próbáld meg. Vesztenivalód nincs! :)
3/5 anonim válasza:
Az a baj ,hogy velem is pont ez van és hiába mondanam azt,hogy "igen,tedd meg" ha közben meg en sem tennem meg,de ez az igazsag.Te talan batrabb vagy mint én.🙂
Őszintén.sok sikert😊😉
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
Elfelejtettem hozzáírni, hogy pénteken ballag, tehát ezért szorít az idő. Maximum a szalagavatón találkoznánk, mivel a testvérével egy évfolyamba járok, de az is csak 1,5-2 év múlva lesz.
Sok sikert kívánok viszont! :)
2016. máj. 15. 18:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!