Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek az állandó szomorúság ellen?
Szia.Először is:SENKI SE CSÚNYA! Ha külsőleg is esetleg az lennél biztos van valami olyan tulajdonságod ami nagyon szerethető.
Ha az osztályod nem szeret,próbálkozz másik osztályban barátkozni/ismerkedni.
Barátom nekem sincs.Nem is volt még komoly,soha.Néha én úgy érzem hogy sose lesz.Engem sem engednek nagyon el,mert féltenek.Ilyenkor próbálok kicsit segíteni,jó kedvre deríteni őket,hátha engedékenyebbek lesznek.Ha pedig nem engednek,sajnos bele kell törődni.Megszökni nem érdemes,mert aggódni fog anyukád és utána biztos tényleg nem enged el sehova.
A barátok...próbálj meg interneten ismerkedni,viszont vigyázz nagyon.Viszont eszembe jutott,hogy mondd anyukádnak,hogy ismerkedni szeretnél és el szeretnél menni valahova.Hátha elengedne.Ha a fiú nem közeledik akkor próbáld meg te,de ha nem akkor ne harcolj érte,akkor egy lelketlen,ha még próbálkozni sem hagy téged.
Ne bántsd magad,ne próbálkozz öngyilkossággal,ne vagdosd magad,nem lesz jobb.Nekem elhiheted mert én is sokszor megvágtam magam.
Ha a pozitív felfogás nem megy,próbáld jobban,esetleg fordulj szakemberhez.(pszichológushoz)
Kérd meg anyukádat,legyen veled megértőbb,ha van ideje hétvégente menjetek el sétálni,beszélgessetek,mert lehet az a problémája,hogy egyedül érzi magát,vagy feszült.
Remélem kicsit segítettem vele.
És kívánom neked,hogy sikerüljön minden amit szeretnél.
18/L
Küzdj, hogy magabiztosnak látszódj, sportolj, próbáld meg magadra támaszkodni, ja és ne legyél öngyilkos, de ezt úgyis tudod. Ne add fel! Az osztálytársaim engem is utálnak, mert szerintük idegesítő nagyképű r***nc vagyok, de aztán mégis lettek olyanok, akik eltűrtek, és miután megismertek, elég jóban vagyunk.
És amúgy is lassan ballagsz, nem? Csak addig kell kibírnod, inkább koncentrálj a tanulásra.
szeresd magad. az jó dolog.
önismeret, érzelmi intelligencia, kommunikáció
tanuld
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!