Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasiként milyen volt azoknak akik rájöttek, hogy biszexek? Nagy megrázkódtatást vagy undort éreztetek vagy valami egészen mást? Próbáltatok küzdeni ellene?
A lanyokra nem jellemzo amit leirtal kerdezo?
Miert csak fiuknal van ez igy...
Próbáltam küzdeni, de nem ment:D És eléggé megvisel még mindig, pedig igazából nem lenne érdemes.
#2:
Miért ne lenne jellemző? És a kérdező nem írta, hogy csak a fiúknál van ilyen. Azt kérdezte, hogy pasiKÉNT milyen volt, tehát az ő szemszögükből volt kíváncsi a dologra. (Gondolom mert ő is férfi vagy csak erre kíváncsi nő). Előbb tanulj meg szöveget értelmezni, aztán írj normális választ.
Nálam már ovodában sejteni lehetett !
Hol fiút hol lányt tapiztam csendes pihenőn..
34/F/Bi
3!
Nem az ertelmezessel van baj,csak a szohasznalat serto!
"megrazkodtatas,undor"
Szerintem erre gondolt a 2-es!
Ami engem is zavar,hogy lanyokrol van szo akkor oket nem illetik ilyen serto szavakkal csak a fiukat!!
3!
Figyelj csak! A kerdezo nem irta,hogy csak pasiknal van ilyen ugye? Az en szovegertelmezesemmel van baj??
"Pasiként milyen volt azoknak akik rájöttek, hogy biszexek?"
Ezt irta a kerdezo,szerinted nem csak a fiukra erti..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!