Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Pasiként milyen volt azoknak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasiként milyen volt azoknak akik rájöttek, hogy biszexek? Nagy megrázkódtatást vagy undort éreztetek vagy valami egészen mást? Próbáltatok küzdeni ellene?

Figyelt kérdés

2016. márc. 27. 16:56
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
97%
Küzdeni lehet ellene,de nem érdemes.Inkább el kell fogadni és keresni kell a hasonló srácokat.Magaddal szemben miért kellene undort érezned?Ami izgat,azt kell csinálni.Senki nem tudja meg rólad ha nem akarod.
2016. márc. 27. 17:38
 2/20 anonim ***** válasza:
59%

A lanyokra nem jellemzo amit leirtal kerdezo?

Miert csak fiuknal van ez igy...

2016. márc. 27. 17:41
 3/20 anonim ***** válasza:
95%

Próbáltam küzdeni, de nem ment:D És eléggé megvisel még mindig, pedig igazából nem lenne érdemes.

#2:

Miért ne lenne jellemző? És a kérdező nem írta, hogy csak a fiúknál van ilyen. Azt kérdezte, hogy pasiKÉNT milyen volt, tehát az ő szemszögükből volt kíváncsi a dologra. (Gondolom mert ő is férfi vagy csak erre kíváncsi nő). Előbb tanulj meg szöveget értelmezni, aztán írj normális választ.

2016. márc. 27. 20:18
 4/20 anonim ***** válasza:
95%
Én nagyon nagy kíváncsiságot éreztem a nők iránt de nem is akartam ellene küzdeni
2016. márc. 27. 21:14
 5/20 anonim ***** válasza:
95%

Nálam már ovodában sejteni lehetett !

Hol fiút hol lányt tapiztam csendes pihenőn..

34/F/Bi

2016. márc. 27. 21:18
 6/20 A kérdező kommentje:
Pasi vagyok és pasiként nyomaszt nagyon a dolog. Felnőtt pasiként, fiatal felnőttként. Nem akarok "olyan" lenni, de kezdem úgy érezni, hogy defektes vagyok vagy selejtesként jöttem a világra amiért ilyesmi jár a fejemben! :(
2016. márc. 27. 21:24
 7/20 anonim ***** válasza:
90%
Emiatt nem vagy selejt:D Én is ezt gondoltam. De egy olyan amiről nem tehet az ember, nem teszi selejtessé. Minden ember különbözik, miért baj ha neked a fiúk is tetszenek? Szard le a homofóbokat, a fröcsögéssel csak valamilyen belső problémát próbálnak elfedni. Az nem érv az utálkozásra, hogy biszex vagy, nem vagy kevesebb ezáltal :)
2016. márc. 27. 21:47
 8/20 anonim ***** válasza:
81%
Utálom magam miatta! Sbár fiatal vékony srácot még nem találtam hogy ki is próbáljam...
2016. márc. 28. 09:28
 9/20 anonim ***** válasza:
84%

3!

Nem az ertelmezessel van baj,csak a szohasznalat serto!

"megrazkodtatas,undor"

Szerintem erre gondolt a 2-es!

Ami engem is zavar,hogy lanyokrol van szo akkor oket nem illetik ilyen serto szavakkal csak a fiukat!!

2016. márc. 28. 09:57
 10/20 anonim ***** válasza:
61%

3!

Figyelj csak! A kerdezo nem irta,hogy csak pasiknal van ilyen ugye? Az en szovegertelmezesemmel van baj??

"Pasiként milyen volt azoknak akik rájöttek, hogy biszexek?"

Ezt irta a kerdezo,szerinted nem csak a fiukra erti..

2016. márc. 28. 10:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!