Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasiként milyen volt azoknak akik rájöttek, hogy biszexek? Nagy megrázkódtatást vagy undort éreztetek vagy valami egészen mást? Próbáltatok küzdeni ellene?
#9:
A kérdező magától undorodik. Magára csak használhatja ezt a szót, nem? Semmi sértő nincs a kérdésben.
#10:
A kérdésben fiúkra érti, de nem mondta azt, hogy ilyen csak a fiúknál van. Mivel férfi, a férfiakat kérdezi meg, hogy ŐK FÉRFIKÉNT hogy élték meg ezt az egészet. Magyarul kíváncsi, hogy férfitársaival mi történt, mikor ezt megtudták. A nőket azért nem kérdezte, mert ők bizonyára máshogy élik meg ezt. Az, hogy ezt a kérdést tette fel, nem jelenti azt, hogy hogy lányoknál szerinte nincs ilyen. Igen, neked van baj a szövegértelmezéssel ;)
11!
Latom nalad is gond van a szovegertelmezessel!
Magarol egy szot sem emlit csak a pasikrol tobbesszamban tehat masokrol...
nem küzdöttem,mert miért is tenném,alapból nem vagyok olyan küzdős típus.
megrázkodtatás is kimardt.
undort csak az első szopás után éreztem,nem az volt undi,hogy mit csináltam,hanem az érzés,hogy csináltam.
Kerdezo!
Akkor legkozelebb ugy fogalmazzal , hogy magadat nevezd meg!
16, rajtad kívül mindenki megértette hogy miről van szó..
Ha meg amúgy is csak kívülállóként kérdezné, mit kötsz bele, hogy milyen nemre vonatkozik? Ő teszi fel a kérdést, nem te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!