Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek, hogy a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek, hogy a lányok így akarnak bevágódni a fiúknál?

Figyelt kérdés
Amikor az osztályban szájfényezik, fésülködik, nézegeti magát a tükörben, stb. Mintha ezzel jobban megszerettetné magát vagy valami. Nem értem őket.
2016. ápr. 22. 14:24
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
64%

Azok, akik nem szorulnak mindennapi sminkelésre, nem barlangi ősemberek, hanem szimplán festék nélkül is szépek, ami a legtöbb "igényes" lányról nem mondható el. Festett, felvarrt hajjal, műszempillával, meg 2 kiló alapozóval mindenki lehet szép... de a legtöbb pasi erre nem bukik, csak azok, akik reggel már nem akarják látni a nőt.

A teltebb csajok pedig sokkal jobban tetszenek a férfiaknak, mint a vékonyak. De aki kapcsolatot keres, annak nem ez lesz az első szempont. Tény, hogy 130 kilósan már nem szép egy nő, de 40 kilósan se.

Az igényesség az, amikor egy nő csinosan öltözködik, ápolt a külseje, stílusos a megjelenése, a beszéde, a járása.

Mikor valaki a suli/munkahely/utca közepén nekiáll mázolni magát, meg saját magának tetszelegni a tükörben, az szimplán gáz.

Melyik pasi/fiú menne oda egy olyan csajhoz, aki éppen az arcát festegeti és cuppog a tükörképének ? Egyik sem. Max. kiröhögik.

2016. ápr. 22. 16:26
 12/15 anonim ***** válasza:
Nos, akkor én holnaptól, nem fürdök, nem borotválkozom, nem dezodorálok, és koszos ruhában fogok menni, mert én azt szeretném, hogy a lányok a lelkemért szeressenek. Az pedig egy bunkó lány aki azt mondja, hogy undorító vagyok, mert csak a külsőségeket nézi, nem pedig azt ami belül van.
2016. ápr. 22. 16:27
 13/15 A kérdező kommentje:
#12: Dezodorozz, borotválkozz, csinálj, amit akarsz, de nem értem, ezeket miért kell napi háromszor csinálni a nagyközönség előtt.
2016. ápr. 22. 16:33
 14/15 anonim ***** válasza:
Ezzel inkább csak elriaszt szerintem. Mi mindig forgatjuk a szemünket a haverokkal, ha egy lány az osztályban sminkkel, vagy igazít.
2016. ápr. 24. 00:50
 15/15 anonim ***** válasza:
jó akkor leírom még egyszer. Elők.vák.
2016. ápr. 24. 17:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!