Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van esélye a fiúknál?
Figyelt kérdés
Barátnőm (14) eléggé bolondos, lökött, őszinte, azonban nagyon kedves lány. Imád olvasni, rajzolni, író szeretne lenni. Rengeteg zenét is hallgat. Nagyon ragaszkodó, nehezen enged dolgokból. Elvarázsolt, mégis nagyon jó barátnőm. Fogszabályzós, 170 cm magas, barna hajú és szemű lány. Elsősorban 14-15 éves fiúk válaszoljanak, ha lehet.2015. nov. 12. 21:06
1/7 anonim válasza:
miért ne lenne? :) 16/F ezt a kérdést ennyi erővel én is feltehetném magamról de majd csak kellek egy lánynak :D
3/7 A kérdező kommentje:
#4 a fiúk az osztályban csesztetik, hogy ronda, és lapos, pedig gyönyörű. Múltkor majdnem sírva fakadt, úgy beszóltak neki. Nem bízik sok mindenkiben, de akiben igen, azzal nagyon jó fej :) még régebben alakulhatott róla ki ez a kép...
2015. nov. 12. 21:12
4/7 anonim válasza:
A barátom unokatestvérének az apjának a testvérének a férjének a fia pont az ilyen lányokat szereti.... xD
Sajnos én már túlléptem kicsit a kort. De egyébként miért nem? Nagyon negatív tulajdonságot le sem írtál. Max a korod, ami nálam nem stimmel, de kb 3-4 év +ba és az is rendben lenne.
Egyébként biztos meg van az oka, hogy piszkálják/piszkálnak. Esetleg már megszokás. Az alakja(/od) miatt akár irigységből.
Én igaz, hogy fiú vagyok, de volt olyan, aki piszkált. De én odamentem, megkérdeztem, hogy mi a ****baja van velem és azóta nincs semmi gond :)
Igazság szerint azt szokták piszkálni, aki hagyja magát és van támadáspontja. Utána pedig nehezebb kikerülni belőle, mert már csak megszokásból is
5/7 anonim válasza:
Engem is piszkált egy srác,de felvett facebookon ismerősnek ,és írogat nekem,elég érdekes,akkor jöttem rá hogy mást akar,sőt barátnője is van,elvileg
6/7 A kérdező kommentje:
Hát, az egyik srác beszólt neki, hogy b*sznám anyádat, ő pedig egész kultúráltan válaszolt, és azóta a válaszával cikizik. Egyébként van, aki tetszik neki, de az a fiú rá se hederít. És sokszor depis, de könnyű feldobni. Néha rosszak a poénjai, de ettől függetlenül jó fej.
2015. nov. 13. 16:17
7/7 anonim válasza:
15/f Nekem elmondottak alapján bejön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!