Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki hogy tudja ezt elérni főként a lányok a fiúknál?
Figyelt kérdés
Lehet hogy elég értelmetlenül tettem fel a kérdést, de itt kifejtem hogy gondoltam.. szóval adott egy lány aki nem annyira szép de mégis annyira szerelmes belé az akivel most is együtt van meg minden.. tudom a belső is számít de ezzel a lánnyal az exem is együtt volt és még most sem felejtette el vagyis mindvégig szerette amíg velem volt.. pedig én sem vagyok tömeg lány mint ahogy az a másik lány sem az mert a volt 'barátunknak' a kicsit visszhúzódóbb lányok tetszettek.. de akkor őt miért tudta annyira szeretni és engem miért nem? vagyis a fő kérdésem hogy ti fiúk miért nem tudtok elfelejteni egy lányt ha közben lehetne más aki majdnem ugyanolyan belsőre mint az ex volt? és mi tesz titeket ennyire szerelmessé?2016. márc. 10. 18:26
1/3 anonim válasza:
Erre nincs recept, hogy mégis mitől lesznek a fiúk szerelmesek. Emberfüggő hogy kinek mi tetszik.
Valószínű, hogy benne találta meg azt ami neki imponál, és benned nem. Van ez így. :)
2/3 anonim válasza:
Ha tudnánk, akkor már más világ lenne. Ez az a dolog, amire soha senki nem fog rájönni.
Azért sok sikert.
3/3 A kérdező kommentje:
Hát igen igaz, csak olyan rossz hogy akiért én mindent megadnék és szeretem ő nem így van ezzel legalábbis nem velem és ez annyira csalódottá tesz:(
köszönöm a válaszokat!:)
2016. márc. 10. 19:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!