Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúknál mennyire hátrány egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúknál mennyire hátrány egy lány aki a rockot szereti?

Figyelt kérdés
14 vagyok és sokan mondják a suliban hogy nehéz lesz párt találnom. Csak ezért kérdezem ^^ Köszönöm a válaszokat

2016. jan. 9. 23:48
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Fiatal vagy még nagyon, én 18 vagyok, és van bőven rocker fiú, és olyan is, aki nem zenei ízlés alapján választ párt magának, de ha egy kicsit is hasonlítasz rám, akkor többnyire azokkal fogsz jól kijönni, akiknek van valami közük a rockhoz, sosem ez alapján barátkoztam, nem az volt a főbb szempont, hogy azt nézzem, hogy akkor ő most rocker-e, vagy sem, de valamilyen úton-módon kiderült, hogy az összes számomra fontosabb személy szereti a rock valamilyen formáját, és olyan is, akiből kicsit sem néztem volna ki, szóval összességében a legtöbb rockzenét szerető embernek egy picit más a látásmódja, vagy pusztán véletlen volt nálam ez a dolog, ebben nem vagyok biztos :)
2016. jan. 9. 23:52
 2/15 anonim ***** válasza:
Na és az nem tudom mennyire volt egyértelmű, de én is lány vagyok, szóval tudom, hogy a kérdés nem nekem szólt :D
2016. jan. 9. 23:53
 3/15 anonim ***** válasza:

Nem lesz nehéz ;)

15/F Rocker ;)

2016. jan. 9. 23:54
 4/15 anonim ***** válasza:
Engem pl hatraltatna:)
2016. jan. 9. 23:59
 5/15 anonim ***** válasza:

Hátrány? Nekem inkább egy hatalmas + pont :D

16/F

2016. jan. 10. 00:03
 6/15 anonim ***** válasza:
9%
Nem mindenki elettelen hogy szeresse a rockot;)
2016. jan. 10. 00:04
 7/15 Firedoom ***** válasza:
Nalam pl igen nagy elony lenne, de ha valaki nem szereti annal hatrany vagy jobb esetben semleges
2016. jan. 10. 00:11
 8/15 anonim ***** válasza:

Inkább az a kérdés, hogy mennyire aggatsz magadra pirszingeket, vagy tetoválásokat. Ha nem öltözködsz úgy, mint az Avenged Sevenfold-tagok, akkor szerintem a legtöbb értelmes embert nem zavarja majd a zenei ízlésed.

Ja, és ha szereted a Megadeth-t vagy a Dragonforce-t, akkor nálam tuti befutó vagy! :D

2016. jan. 10. 00:19
 9/15 El Greco ***** válasza:

Nálam nem hátrány, sőt!

Ki az István a királyt szereti, rossz ember nem lehet! :)

2016. jan. 10. 00:22
 10/15 anonim ***** válasza:

Hidd el ez semmikép nem hátrány rengeteg olyan fiú van akinél ez hatalmas előny;)

Kedves 8.válaszoló:Avenged Sevenfold??Komolyan?!Ők a legdurvábban kinéző rock banda?:DD

Éljenek a rockerek!:)

17/L

2016. jan. 10. 01:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!