Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az ellentétek vonzzák egymást?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ellentétek vonzzák egymást?

Figyelt kérdés

4-es körüli átlagom van, szóval nem vagyok 1-es-2-es, de szín 5-ös se. A szüleim liberálisan neveltek. Csak olyan korlátokat szabtak, amik nélkül veszélybe került volna az egészségem. . A tanulmányi eredményemért sosem cs_esztettek, mindig azt mondták, magamnak tanulok. De még estig írhatnék ilyeneket, a lényeg, nagyon engedékenyek voltak velem. Ezáltal nyugodt természetű vagyok, nyitott, barátságos, lazán veszem az életemet.

Ezzel szemben van egy osztálytársam, akit tipikus poroszos nevelésben részesítettek, 4 évesen már olvasott, mindenféle különóra, magas korlátok, szigorú szabályok, náluk a testi fenyítést sem vetették meg. Csak a teljesítmény számított, eszement magas elvárások vannak náluk, a család jóhíre a legfontosabb. Iskola után rögtön ebéd, aztán tanulás, vacsora, fürdés, alvás. Hajnalban fel kell kelnie mégegyszer átnézni a tananyagot. Hégvégén sem mehet sehova, mise, tanulás, nyelvóra, zeneóra, ezekből áll hètvègên az egész napja. Szünetekben sem mehet sehova, csak kertészkedhet a ház udvarában, meg olvashat. De ezeket csak szünetekben... MMég sorolhatnék. Ezáltal szorongó, teljesítménykényszeres, mindentől pánikol, kommunikálni is csak nehezen tud (nem csoda).

Kezdek beleszeretni. Olyan aranyos, nem érdemli meg, hogy ezt tegyék vele. Hogy ketrecbe zárják. Hogy egy idegroncsot csináljanak belőle. Szerintem én is bejövök neki. Ez nem furcsa kicsit |nagyon|? Nem egy laza, vidám csajt kéne szeretnem? Az én kis jégkirálynőmnek nem egy hozzá hasonló srácot kéne szeretnie? 15/F, 14/L, 2. éve vagyunk osztálytársak,

2016. ápr. 20. 12:24
 1/2 Fruzs33 ***** válasza:
Szerintem az ellentètek mindig is nagyon vonzották egymás mindig is,még a hasonlóságok is.
2016. ápr. 20. 12:31
 2/2 anonim ***** válasza:
szerintem azok vonzák egymást akik jol kilyönnek:'D
2016. ápr. 20. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!