Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az ilyen ellentétek kiegészítik egymást, vagy csak gondot jelent majd?
Van egy srác, akivel alakulgatnak a dolgok, nagyon bejövünk egymásnak, jól érezzük magunkat együtt, eddig minden tök jó, de kicsit aggódok, mert elég különbözőek vagyunk.
Én kicsit "álmodozóbb" vagyok, érdekelnek a művészetek, az elvont dolgok, szeretek kicsit túlgondolni mindent, bölcsész karon tanulok, ő pedig gyakorlatias, nem "töketlenkedik" mint én néha, ha valamit meg kell csinálni akkor fogja és megcsinálja, ő tanult egy szakmát és már dolgozik. Egyáltalán nem buta egyébként, egyszerűen más dolgok érdeklik és érdekelték már suliban is.
Közös hobbik vannak, el tudunk beszélgetni, csak nem tudom, később ha komolyabbra fordulnának a dolgok, akkor vagy tök jól kiegészítjük majd egymást, vagy teljesen egymás agyára megyünk.
Érdekelne azok véleménye, akiknek van tapasztalatuk hasonló dolgokkal.
Mit gondoltok?
"Büfészak" :)
Ennek a vége a klasszikus balfé férj széthajtja az agyát, Te pedig HTB leszel.
Ha jól kezelitek akkor szerintem ez szuper dolog.
Csak döntsétek el az élet mely területéért "ki a felelős" :)
Ki mihez ért jobban azt kezelje a kapcsolatban.
ma 13:09
Egyelőre a világon semmi gond nincs, a válaszok gyakorlatban nem is fognak sokat változtatni, majd alakulnak a dolgok és meglátjuk működik-e, csak kíváncsi vagyok, mások mit gondolnak erről. :)
mi is hasonlóan különbözünk.
az elején tök jó volt, csak manapság x hónap elteltével engem zavar, hogy csomó dolgomat hülyeségnek tartja és kritizál...
ha elfogadóbb lenne,akkor nem lenne gond.
csakhogy nem ez a helyzet.
nálatok az a kérdés, hogy mennyire fog menni az elfogadás. és ezt nem feltétlen a legelején fogod megtudni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!