Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi lehet a probléma? Többi lent.
Figyelt kérdés
Szilveszterkor nagyon jól elvoltam egy fiúval elösször együtt táncoltunk majd leült és odahúzott magához hogy üljek az ölébe és utánna megcsókolt.Nekem nagyon bejön a fiú régóta ismerem.De most hogy volt barátnőm születésnapi bulija ő is ott volt de nem is foglalkozott velem túlzottan. Facebookon szoktunk beszélgetni meg máskor is szoktunk találkozni mert egy a baráti társaságunk. Szerintetek nem akar semmit? Vagy fél? Vagy mi lehet a probléma?2016. ápr. 13. 15:10
1/6 anonim válasza:
Sok nem derült ki a leírásodból. De ha ennyi történt köztetek, akkor ezek szerint te nem kerested őt, max barátként találkoztál vele társaságban... nem kezdeményeztél semmit, nem mondtad neki hogy akarnál bármit is tőle... szóval mit vársz? Azért ha már szilveszterkor smároltatok akkor illett volna utána megbeszélni hogy ezek után mondjuk mit akartok egymástól... de ti csak mentetek tovább és ennyi? Hát ezek alapján egyikőtök sem akar semmit a másiktól.
2/6 anonim válasza:
"Szilveszterkor nagyon jól elvoltam egy fiúval elösször együtt táncoltunk majd leült és odahúzott magához hogy üljek az ölébe és utánna megcsókolt."
Az a probléma, hogy egy könnyen kapható pi.csaként viselkedsz ;)
3/6 A kérdező kommentje:
1. válaszoló: én kerestem nagyon sokszor minden nap ráírtam megkérdeztem mi van vele mondtam hogy találkozzunk tehát én próbáltam tenni érte de ő olyan furcsa volt
2016. ápr. 13. 19:02
4/6 A kérdező kommentje:
2. válaszoló: nem vagyok egy könnyen kapható csaj mert akkor már rég lenne más de nekem ő tetszik és nem a többi majom aki melegnek néz ki de az ilyen kommentek inkább kíméljenek köszi
2016. ápr. 13. 19:03
5/6 anonim válasza:
#4: De az vagy, mert úgy viselkedtél :)
6/6 anonim válasza:
Legközelebb előbb kérdezd meg mik a szándékai és csak utána smárolj valakivel. Nem kell r**anc módjára viselkedni. Nyilván bejössz neki,szívesen meg**gna, de nem szeret és nem akar komoly kapcsolatot veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!