Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ez problema lehet?
Figyelt kérdés
17 vagyok de 13-14 evesnek neznek..
Es elgondolkodtam h akkor most mi lesz.
amúgyis az idősebb srácokat szeretik a lányok de akkor most nekem 9 evesek jutnak vagy mi?? Van-e olyan lany aki szereti a kisfiús kinézetű srácokat??
Mi lesz így velem?? Azt mondjak h változik majd de sztem 14nek fogok kinézni 10 ev múlva is :(
Szoval a kerdes hogy tenyleg akkora problema ez mint ahogy én érzem?? Vagy nem??
ismerősöm korához képest jóval fiatalabbnak néz ki :'D mégis volt má neki fiatal b nője is meg öreg b nője is xD
2016. márc. 31. 08:08
2/10 A kérdező kommentje:
Nekem van bnőm aki 19 eves de erdekel h csak o szereti az ilyen külsejű srácokat vagy mas is??
2016. márc. 31. 08:17
3/10 anonim válasza:
Ha van barátnőd akkor meg mit sírs. Amúgy a csajoknak lassan megkell ezt szokniuk mert minden srác úgy néz ki 14 évesen mint egy 9 éves rákos kisfiú, vagy nem is tudom, de a lényeg hogy komolyan rossz rájuk nézni, már bocsi. De ez a divat miatt is van gondolom. Az én barátom 5 évvel fiatalabb nálam, mert annak idején bejött hogy olyan kis ártatlan, de azóta már nem vagyunk kamaszok, és ő évekkel ezelőtt sem nézett ki kisfiúnak. A mostani fiúk meg ilyenek, de hát a csajok se jobbak szóval nyugi nem kell félned hogy nem találsz magadnak barátnőt. De szerintem tényleg örülnöd kéne hogy van egy 19 éves csajod, biztos külömb mint egy 14 éves kis nyomi.
2016. márc. 31. 09:05
4/10 A kérdező kommentje:
Igen más és nincs pawa hajam meg semmi ilyesmi csak az arcom ilyen babás :/
De igazad van örüljek annak ami van :) köszi :):D
2016. márc. 31. 09:48
5/10 anonim válasza:
Én nekem ha megvan a szakállam akkor 20-21nek nézek ki körülbelül. 17F
2016. márc. 31. 10:47
6/10 A kérdező kommentje:
Nekem nincs szakállam se bajuszom :/ ráadásul alkatra is 14nek nézzek ki de akkor ha valaki ilyen helyzetben van annak azt üzenem h ak keressen olyan lányt akinek ez bejön..
2016. márc. 31. 10:51
7/10 anonim válasza:
Most szeretném megosztani az én életem egy darabát:
12 éves lány vagyok,és rohadt szar a hangom. Vékony,mint a cérna 1/1000-de. A társadalom emiatt elítél. Filmrendező szeretnék lenni,de ilyen hanggal nem biztos,hogy lehetek,de leszarom,kitartok az álmaimért!!! Mert belül többet érek,mint kívül.
Szóval addig örülj,míg nem piszkálnak téged,mert engem ezért 4 éves korom óta piszkálnak,és elítélnek.
Ui: nem érdekel,hogy mit gondolnak mások rólam,úgy is szingliként fogok meghalni(:
2016. márc. 31. 21:06
8/10 anonim válasza:
Szakáll. Hidd el, ez a Jolly Joker. Egy nem teljesen pelyhes szakáll ilyen helyzetben kb. +5 év kinézetben.
2016. márc. 31. 21:45
9/10 Fanni27 válasza:
Nincs azzal semmi baj, hogy jól tartod magad! :D
2016. márc. 31. 21:58
10/10 anonim válasza:
Ezért még hálás is lehetsz. Majd letagadhatsz jó pár évet később inkább szerencsés vagy :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!