Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tehetném ezen túl magam?
Talán nem is ez a megfelelő kategória.
Szóval.....volt egy barátnőm 19 éves koromban. Ő 17 volt. 1 évig voltunk együtt és benne voltunk a korban, hogy szexuális életet éljünk. De ez nem történt meg. Szerettem volna ilyen módon is örömet szerezni neki, meg peersze érdekelt is a dolog, mint minden(?) embert...Reménykedtem mindvégig, hogy talán lesz valami, de 1 év után szakított velem. Ennek már több, mint egy éve, de a helyzet nem változott. Azóta volt egy nagyon rövid kapcsolatom, érthető, hogy ott sem történt semmi.
Lényeg,hogy mára már 21 éves vagyok és a probléma változatlan. Végtelenül frusztrál, hogy nem voltam olyan hatással a lányra, hogy szexuálisan vonzónak találjon (bár nem tudom, ez volt-e a baj), pedig szerelmesek voltunk. Az én koromban már legtöbb ember tapasztalt ilyen téren, én pedig nulla vagyok. A legtöbb lány 15 évesen aktív szexuális életet él (ez elég gáz) néhány hónap után (elég, az itteni történeteket olvasni). Önbizalomhiányos lettem, hátrányban érzem magam, ez gátol az ismerkedésben is. A hónapok pedig tellnek, egyre csak idősebb leszek, a helyzet mit sem változik.
Tudom,hogy normális kapcsolatban nem számít, hogy szűz vagyok- e vagy sem, de az érzés elhatalmasodott rajtam.
Nem túlzok, nagyon rosszul érzem magam emiatt és nem tudok nem foglalkozni vele......
"Ne csuggedj e miatt! A kovetkezo parod pedig hidd el orulni fog hogy meg nem voltal senkivel hiszen teljes mertekben csak az ove leszel!! :)"
Tényleg? Én sokszor hallottam, hogy nekik nyűg egy szűz srác. Persze akkor, ha már ők nem azok.
Mondjuk ha ez nekik nyűg vagy bármi negatív, meg sem érdemlik a párkapcsolatot, de ez már más dolog...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!