Nem merek telefonálni. Ha már lenyomnám a hívógombot elkezdek remegni kontra úgy ver a szívem, mintha futottam volna. Mitől van ez? Hogyan tehetném túl magam ezen?
Gondolom nagyon maximalista vagy.Ne aggódj, képzeld el a hivás gomb helyett,a zene inditó gombot akarod benyomni :)
Szerintem könnyebb lesz
De ezeket sajnos személyesen,mailben nem tudom elrendezni,mindenképpen szükséges telefonon.
Zenegomb...Aztán majd ha felveszik a vonal tulsó végén elkezdem majd dúdolni a kedvenc számom.:D
Jajjajj.Reméltem,hogy nem fogják ezt elviccelni.Belegondolva tényleg nagyon röhejes,de komolyan leblokkolok emiatt..nekem annyira nem kellene ezen nevetnem
Én is pánikoltam régen rendesen a telefonálástól, főleg ha idegen helyre kellett telefonálnom. A mai napig szívesen lepasszolom a bonyolultabb ügyintézéseket a férjemnek...
Ami segített: mielőtt nekiállsz, szépen gondold át, tervezd meg, hogy mit szeretnél, mi lehet erre az illető reakciója, akár játszd le előre a szitut.
Ahogy öregszem, egyre könnyebb, már nem félek annyira, hogy kiröhögnek a túloldalon. ;)
Nekem is problémám van a telefonálással. Régebben nem mertem levegőt venni, miután felvettem a telefont, és csak a letétel után vettem újra levegőt. Oxigénhiányosan nem tudtam megjegyezni, h kinek kell átadnom az üzenetet, és mi a tartalma, vagy miről is beszélgettünk. Remegő hangon a legrövidebben válaszoltam. Jó érzés volt letenni, de ha a házi feladathoz én kérdeztem vmit, akk semmi értelme nem volt, és szégyelltem is magam, h mindent elfelejtek.
A hívógomb megnyomás nagyon nehéz, addig húzom, ameddig bírom, akár napokig. Ma is ez volt. Úgy sikerült, h időközben fájdalmas dolog ért, és csalódottan, felzaklatottan könnyebb volt megnyomni. Ha nekem kell telefonálni, felírom egy lapra a kérdéseimet, és beszélgetés közben kitöltöm a válasznak hagyott helyen, ha beszélgetés közben + infót kapok, leírom. A hívógomb megnyomása után, már könnyebb. Volt, h véletlenül nyomtam meg a félelemtől remegő kezemmel. Ha kényszerből telefonálok, akk örülök, ha nem veszik fel, bátor voltam, megpróbáltam, és jó sok idő, akár órák, napok múlva merem újra hívni, vagy ha tehetem, lepasszolom a hívást.
Ha megteheted, h kivárod, akk telefonálj, ha mérges vagy. Kihozod abból az állapotból is a legjobbat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!