Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tetszenék egy leszbinek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszenék egy leszbinek?

Figyelt kérdés

Egyre többször gondolok olyanra, hogy lánnyal szeretnék lenni és hogy a pasik csak helyesek, de inkább lánnyal járnék. És még nem igazán beszéltem így lánnyal, hogy ismerkedtünk volna, de azt se tudom, hogy mennyire jönnék be egy lánynak.

Alacsony vagyok és vékony. Barna hosszú hajam van és barna szemem. Elvileg tipikus cuki lány vagyok... Sokat mosolygok, de nem mindig vagyok egy boldog ember és néha bedepizek. Nem vagyok a legbátrabb ember sem... :D Szeretem ha megölelnek, foglalkoznak velem stb. És imádom az állatokat :D

2016. márc. 15. 21:58
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ha kell par tanacs írhatsz privit...
2016. márc. 15. 22:00
 2/11 anonim ***** válasza:
60%
Maradj normális és ne dőlj be a divatnak. Mindezeket egy fiútól is simán megkaphatod.
2016. márc. 15. 22:06
 3/11 A kérdező kommentje:
Nem dőlök be semmilyen divatnak... És arról szerintem nem tehetek, hogy így érzek.
2016. márc. 15. 22:10
 4/11 anonim ***** válasza:
56%
Nekem tetszenél. :D Gondold át ezt a leszbi dolgot... 15/F
2016. márc. 15. 22:22
 5/11 A kérdező kommentje:
Hát bizonyíts, hogy ne gondoljam úgy, hogy egy lány többet tudna adni :D
2016. márc. 15. 22:27
 6/11 anonim ***** válasza:

Nekem bejönnél, de még nem vagyok tisztában az identitásommal.

L

2016. márc. 16. 03:23
 7/11 anonim ***** válasza:
75%

Nekem nem jössz be, mert én az olyan határozott és magabiztos embereket szeretem, mint jómagam :D

Meg hát a magasak előnyben :)

Amúgy még én sem vagyok tisztában az identitásommal, lehet, hogy csak átmeneti...

2016. márc. 16. 17:44
 8/11 anonim válasza:
Nekem lehet, hogy tetszenél.:3 16L, ha korban közel vagy és esetleg -ez nem olyan mérvadó- pest környéki, mindenképpen írj
2016. márc. 17. 21:12
 9/11 anonim válasza:
Szerintem nekem tetszenel:) irj ha gondolod.16/L
2016. márc. 18. 21:08
 10/11 anonim ***** válasza:

Lol. A leírásod magadról, tökéletesen ráillik az egyik osztálytársamra, ráadásul ő neki mindig azt mondják h leszbi. ._.

Amúgy, biztos tetszenél. Egyéni izlés. :D

2016. márc. 23. 19:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!