Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 17 évesen miért csak a 25...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

17 évesen miért csak a 25 felettiek tetszenek?

Figyelt kérdés
Eddig volt már kapcsolatom. De akikkel kapcsolatban voltam azok 17 és 18 évesek voltak. Utána mindig rájöttem, hogy undorodom tőlük mert olyan gyerekesek. Most 2 hónapja megismertem egy 32 éves férfit, és az volt eddig a legjobb 2 hónapom. Igaz, végetért de nem bántam meg. És nem, nem használt ki, mivel még sosem feküdtem le senkivel.

2016. márc. 4. 18:17
 1/8 anonim válasza:
54%

Mi ebben olyan furcsa ?

Egyébként a 32 éves csávód igazi madár volt, ha nem varrt be két hónap alatt...

2016. márc. 4. 18:19
 2/8 anonim ***** válasza:
64%
25 évesen miért a 17 évesek tetszenek?
2016. márc. 4. 18:21
 3/8 anonim válasza:
100%
A kihasználás fordítva szokott működni:)
2016. márc. 4. 18:22
 4/8 A kérdező kommentje:

Nem tudom... Itt minden barátnőm hasonló korúakkal kavar, vagy még náluk is fiatalabbakkal

Eléggé elfoglalt személy...még akkor éppen egy váláson volt keresztül :D

2016. márc. 4. 18:22
 5/8 A kérdező kommentje:
Keves 4-es....én nem használtam ki :) Nem is tervezem
2016. márc. 4. 18:23
 6/8 anonim ***** válasza:
33%

Kérdező, kár hogy nincs annyi értelmi szinted, hogy magadtól rágyere, hogy miért tetszel a 25 év felettieknek.

De segítek neked néhány ponttal:

1. Fiatal feszes csaj vagy.

2. Biztos csinos is, ezért felkelted a srácok figyelmét.

3. Az idősebbek szeretnek fiatalabb csajokra bukni, ezzel is palástolni szeretnék a korukat.

4. Minden srác, nemcsak a 25 év felettiek, megnéznek egy szexi csajt. Egyesek többet is szeretnének.

5. Ha tanultál bioszt, remélhetőleg, tudod, hogy mi is vezérli őket, és itt nem az érzelmekre gondolok.

Most hirtelen ennyi jutott eszembe. De szerintem ezt te magad is tudtad eddig.

2016. márc. 4. 18:27
 7/8 anonim ***** válasza:
15%
Szerintem ilyenek miatt undorodni egy embertől téged minősít... És az, hogy 32 éves férfival voltál 2 hónapig, az meg a nevelésed...Nem vagy kapcsolatra való.
2016. márc. 4. 22:48
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Engem is szinte csak ők vonzanak. Nincs ecsetfrizurájuk, udvariasak, férfiasak, felelősségtudóak... Legalábbis a nagy többségre igaz ez. A tizenévesek? Fészbukkon élik az életüket, nincs egyéniségük, udvariatlanok, anyuci kedvencei. Az ő többségükre viszont sajnos ez illik manapság. Kívül amúgy is vonzóbb számomra egy felnőtt, de egy ilyen elfajult korosztály tagjaként nem fogok várni 10 évet, mire végre valaki normális lesz, vagy akkor megismerkedem egy olyannal, aki sose volt a birkákkal, egyéniség tudott maradni. Mert nem mondom, hogy nincsenek ilyenek. Vannak, csak nagyon kevesen. Volt egy több, mint 2 évig tartó kapcsolatom egy pasival, ő jelenleg 33 éves. Jó volt vele. Egyikünk sem használta ki a másikat, a korkülönbség pedig egyáltalán nem érződött. A korunkhoz semmi köze annak, amiért szétmentünk. Nem lehetetlen az ilyesmi. :D Egyik barátnőm 19 éves, ő már együtt él a nála 12-13 évvel idősebb párjával, elvannak pár éve... Ez erősen múlik az idősebbik fél komolyságán, személyiségén is. Az viszont sajnos nem alaptalan feltételezés, hogy sok ilyen kapcsolatban(azok nem is tartósak) mindketten/vagy az egyikük csak a hasznot keresi a másikban, viszont ez szerintem teljesen független a kortól, korkülönbségtől, ilyenek mindenütt vannak. A buktató viszont más formában több lehet, ezzel számolni kell. Köztudott, hogy a tizenévesek még tapasztalatlanok, könnyebb valakit ebből a korosztályból szexuálisan is kihasználni. De nem kell egyből rosszra gondolni, ha valakinél jóval idősebb a barátja. (Az ilyen feltevések nagy része irigységből ered.) Kérdező, azért ésszel! Egy felnőtt pasi nagyon jól tudja, hogy mit akarsz hallani! De ha nem akarsz tizenévesekkel lenni, ne is erőltesd, mert az se neked, sem annak nem jó, aki a "szamár" a kapcsolatban. 17/L
2016. márc. 5. 03:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!