Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 40 év körüliek, felettiek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

40 év körüliek, felettiek hova járnak szórakozni, randizni?

Figyelt kérdés
Vannak "szórakozóhelyek" ahonnét a fiatalok nem nézik ki őket, vagy érzik magukat "öregnek"? Akik ilyen korúak, Ti hova szoktatok járni, menni?
2015. okt. 15. 00:13
 1/4 anonim ***** válasza:
40+-os bulikba. Elég egyértelmű, nagyon sok helyen vannak ilyen rendezvények, direkt "idősebbeknek".
2015. okt. 15. 00:27
 2/4 anonim ***** válasza:
Ez csak annak probléma, aki öregnek is érzi magát ;)
2015. okt. 15. 03:17
 3/4 anonim ***** válasza:
2-esnél a pont én 38 évesen ma is simán elmegyek táncolni akár tinik közé is. Egyébként ha fővárosi vagy sokáig volt TisztiClub, meg Retropolisz most nem tudom melyik szórakozóhely az ahol sok az idősebb.
2015. okt. 15. 09:21
 4/4 anonim ***** válasza:

Engem sehonnan nem néznek ki, általában a beülős helyeket szeretem. Nem érzem magam öregnek. Bárhová nyugodtan elmegyek, ha úgy adódik. Mert az égegyadta világon semmi nem gáz, csak fel kell venni a fordulatszámot.

38f

2015. okt. 15. 09:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!