Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sosem voltam még részeg, szórakozni megyünk a párommal?
Hát mond meg neki, hogy nem igazán szoktál alkoholizálni és nem vagy jártas a piákban. Nincs ezzel semmi baj, attól meg hogy megiszol 1-2 pohárkával, nem leszel részeg, nem is kell, hogy lerészegedj, csak lehetőleg ne abszintot kérjen neked a barátod... :D
Valami alkoholos koktélt elszürcsölgetsz, az szerintem teljesen jó. De tényleg okosan, mert aki nem igazán iszik, azt könnyen megcsapja az alkohol.
Mert ha már rúgtál volna be akkor jobban ismernéd az italokat?
Nem értem a logikát a kérdésben.
Egyébként vagy kérj valami alkoholmenteset, vagy sört.
Szvsz töménnyel ne itt kezdj el megismerkedni mert csúnya vége lehet :)
Ha vacsora is lesz, akkor ahhoz illőt. Egyébként a párod és a pincér is ajánl italokat.
Ha sima buli, akkor valami könnyű koktél, esetleg Martini bianco, elég nőies italok.
Jó szórakozást nektek :)
Nem kocsma ahova mennénk, hanem rendes szórakozóhely.
Nem gondolom azt, hogyha valaki részeges tudja az összes piát. Ő sem szokott inni, amikor éppen vezet.
Csupán csak kérdezem, leányos zavaromba mi az ami mondjuk egy soha le nem részegedőnek belefér piaként :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!