Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vajon tetszenék nekik?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon tetszenék nekik?

Figyelt kérdés
Van egy fiú, aki nagyon tetszik és én is bejövök neki, de a szülei nagyon szigorúak. Attól féelk, hogy nem fogadnának el. Ugyanis én nem azt mondodm hogy zavros lány vagyok. Az átlagom nagyon jó és a kommunikációs kézségemmel sincs baj. Csak ha első látásra elítélnek az nekem rossz. Mert ugye fültágítós vagyok, tetkós, piercinges színes haj stb. Belegondolva ha szülő lennék én is kicsit megrettenve néznék. De vajon a szülők ilyenek? Attól félek, hogy rögtön elkönyvelnek engem valaminek és esélyt se adnak. És az lenne a kérdésem, hogy az ilyen szülők adnak esélyt? És szerintetek mivel tudnék változtatni a külsőmön, hogy szimpatikusabb legyek?

2016. márc. 6. 20:43
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon remélem, hogy nem veszed támadásnak vagy bántásnak a válaszomat, őszintén jószándék van bennem: keress fel egy pszichológust! Valami baj van a fejedben, ha még együtt se vagytok egy fiúval, csak kölcsönös a vonzalom, és már azon kattogsz, vajon elfogadnak-e a szülei, vagy mit fognak gondolni. Nagyon mások véleményétől függsz, de közben kirívó, szokatlan, figyelemfelkeltő a külsőd. Valamit kéne kezdened ezzel a kettősséggel, azzal, hogy mások véleményétől ennyire félsz.
2016. márc. 6. 20:47
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Nézd, ha a fiú szeret téged és a szülei pedig szeretik a fiukat, el fognak téged fogadni úgy, ahogy van. Normális családban ez így működik.

Az én barátom tetovált, piercinges, fülbevalós. De rendkívül illedelmesen viselkedett, mikor hazavittem bemutatni és anyukám oda-vissza volt vele, meg azt mondta, hogy megérti, hogy miért estem bele :)))

2016. márc. 6. 20:57
 3/6 A kérdező kommentje:
Az első nem a kérdésemre válaszolt és szívesen elmegyek orvoshoz, ha megtanulja illedelmesen elmondani a véleményét. A másodiknak meg nagyon köszönöm megnyugtattál. :)))
2016. márc. 6. 21:04
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem, miért gondolod, hogy nem volt illedelmes a válaszom, ahogy azt sem értem, mitől illedelmesebb az, hogy te ahelyett, hogy megszólítottál volna, E/3-ban reagáltál rám. Abszolút segítő szándékkal javasoltam neked valamit, amire neked sikerült úgy reagálnod, hogy most már érthető, miért félsz a leendő barátod szüleitől. Ezzel a stílussal nekik sem leszel szimpatikus, már bocsánat.
2016. márc. 6. 21:07
 5/6 rrrrrreennnnn ***** válasza:
100%

1-nek tök igaza van!

Annyit fűznék hozzà, hogy tetkò, fültàg, piercing, szines haj, oké, te dolgod, de ezek szerint ez valami gond a fejedben, mert ha ez te lennél, mindig, minden körülmények közt te lennél! Nem agyalnàl, hogy elfogadnak-e.

Ha valaki ezt magàénak érzi, esze àgàban sincs vàltoztatni.

Ha az anyja azt mondja, szedd ki a fültàgìtòt, kiszeded.

Ha a következő baràtod apja azt mondja, hogy fesd àt a hajad, àtfested.Ha a harmadik " anyòsnak" a tetovàlàsok nem tetszenek, mész plasztikai sebészhez?

Na, ezért kell olyan dolgokat csinàlni, ami valòban téged tükröz és nem a kisebbségi komplexusaidbòl fakad. Mert ha nem lennének, eszedben sem lenne kérdezgetni.

2016. márc. 6. 21:09
 6/6 anonim válasza:
100%

A mai világban már nem átgondolt döntés a piercing,tattoo, bármilyen testmódosítás, hanem divat.

Nekem is kell felkiálltással csinaltattok valamit, aztán azon feszültök, hogy mit szólnak majd a párotok szülei.

Igen, nem mindenkinek fog tetszeni az extrém külső, de ezzel remélem tisztában voltál, amikor megváltoztattad a kinézetedet.

Ha te tényleg ez vagy, akkor fogadd el magad ilyennek, és utána nem fog érdekelni, hogy más mit szól hozza.

Mellesleg el nem tudod képzelni, hogy bizonyos szülők mibe bele nem tudnak kötni, ha a gyerekük választottjáról van szó.

Lehet rajtad száz tattoo, vagy sebhelyek, vagy lehetsz ronda, de ha ezeket elfogadod, és önmagadat adod, akkor nem ezek a külsőségek határoznak meg téged.

2016. márc. 7. 07:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!