Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti jarnatok egy fiúval ha kiderülne hogy?
Szoval ha kiderülne hogy pszichopata.
Mielott jonnek a trollok nem vagyok gyilkos/orult meg hasonlok...
Külsőre az atlag felett van arcra..
Belul megjatsza magat de ugyhogy senkise tudja..
15-18 evesek véleményét varom de bárki írhat...
15-18 kozott vagyok én is es fiú...
Már teljesen magad ellen beszélsz.. Egy pszichopatának abszolút nincs erkölcsérzete. Épp ettől lesz a társadalom számára pszichopata. Mert az alapvető társadalmi normák nem érdeklik. Nem érzi úgy, hogy erkölcstelen amit tesz. Te meg ezt érzed, hiába fogod arra, hogy "aggyal" gondolod ezt. Egy pszichopatát nem lehetne ennyivel kizökkenteni, hogy két kommentet követően máris idegeskedsz.
Egyszerűen csak érdekesnek akarsz tűnni valamivel, és ez hangzatos szó.
A helyesírásod meg még mindig botrányos az elvileg magas intelligenciádhoz képest.
Bmeg te Ennyire hulye vagy???
Ha tudom mi a jo mert olvasom es tisztaban vagyok vele miaz de nem erzem akkor mivan?? Aham...
Jólvan koszi a válaszokat ide se jövök megegyszer szanalmas az oldal...
Es gyorsan irok telorol ezert de köss bele... A helyesírásnak semmi koze az inteligenciahoz!!!
Megnyugtatlak, hogy messze jársz az igazságtól, mert már évek óta nem osztályoznak engem, és amikor osztályoztak is, ötösöket kaptam. Szintén megnyugtatlak, hogy rendszeresen olvasok, sőt írok is, tehát ez megint csak mellé ment. Másrészről, azért mert olvasol valamiről, még nem fogod azt érezni, sőt, nem fogod azt gondolni, hogy neked úgy kell viselkedned. Én is olvastam, hogy egy kislány sírt, mikor nem kapott fagyit. Ettől még nem állok neki sírni, mert tudom, hogy olyankor sírnak a kisgyerekek.
Az intelligenciához viszont párosul egy olyan igényesség hogy például a helyes írást nem külön írom le, hanem egybe. Ez telefontól független dolog. A helyesírás telefontól független dolog. A telefonon is vannak olyan írásjelek, mint például a vessző. IQ teszten tényleg nem fogsz találkozni helyesírási feladatokkal. Viszont egy intelligens ember, az igényes a stílusára. A te stílusodból egy első éves pszichológia hallgató megállapítaná, hogy önértékelési problémáid vannak (hisz hazudozol, hogy az emberek elfogadjanak), feltűnési viszketegséged, és hogy az intelligenciád max az átlagot súrolja.Az, hogy egy teljesen ismeretlen valaki nem ért veled egyet, és te máris mocskolódsz..Nem kifejezetten az intelligens emberek általános jellemzője.. Egy intelligens ember, ezt intelligensen kezelné.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!