Fiúk! Ha járnátok egy lánnyal és kiderülne, hogy Jehova Tanúja, szakitanátok vele?
Eléggé valószínű, mivel ő nem járhat velem csak úgy egy senkiházi világival gondolom nem nagyon fordulhat elő ilyesmi.De ha mégis. Mivel JT-nél nincs olyan,hogy laza kapcsolat biztos nem. Nem vagyok nagy skalp gyűjtő de azért ne úgy kezdjük,hogy már a gyerekeink nevét tervezzük, éshogy én miért nem imádkozom .akkor azzal nem sok jó pontot szerez. A házasságig pedig biztos nem fogok a szex-szel várni, mert nem vagyok türelmes,hogy 2 hónap után elveszek valakit csak azért mert kanos vagyok.
Persze ha beletartozna a kivétel erősítő kategoriába azaz nem teszi tönkre más vagy saját életét csak azért mert egy könyv azt írja akkor megfontolnám.
Hogyha vallásos akkor igen.Nekem nem fér bele a kapcsolatba az hogy a téma csak a vallás legyen meg templomba kelljen járni minden héten meg az egyéb dolgokról nem beszélve pl:házasság előtti no szex.
Felőlem zsidó meg buddhista is lehet csak ne legyen vallásos de legkevésbé fanatikus vagy fundamentalista.
Vidiripi
Ez a kérdés vagy kamu ,vagy pedig nem JT a lány.
De ha még sem kamu akkor áruld már el hogy hány évesek vagytok.
És szerinted miért nincs sex házasság előtt?
A biblia tanítja vagy a JT-k találták ki maguknak?
Úgy beszéltek ezekről a dolgokról mintha Jehova Tanui maguknak csinálnának szabályokat. Pedig a biliában világosan meg van említve a paráználkodás szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!