Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti jarnatok egy fiúval ha kiderülne hogy?
Szoval ha kiderülne hogy pszichopata.
Mielott jonnek a trollok nem vagyok gyilkos/orult meg hasonlok...
Külsőre az atlag felett van arcra..
Belul megjatsza magat de ugyhogy senkise tudja..
15-18 evesek véleményét varom de bárki írhat...
15-18 kozott vagyok én is es fiú...
Érdekes csajozós kérdés...
Lányok én is pszichopata vagyok. ;)
Amúgy meg ha nem reklámozod senkit sem fog érdekelni... Sajna az átlag embereknek a pszichopata beteg gyilkos... Pedofilról is mindenkinek egy dagadt zsiroshajú csávó jut eszébe aki furgonnal jár..pedig nem.
#6 voltam
Fuui most komolyan irjam ki azt hogy ha valaki meghalna mellettem ugyan olyan hidegvérű maradnék?? Vagy azt hogy lelkileg bantom az embereket..
Es Mindenkit kihasznalok a celjaimhoz.
Szovaal nem reklámozom csak azt gondoltam mivel van valakim hogyha megosztom ezt vele akkor szakit-e velem de faxa egyedul viseljem el..
Es titkolozzak elotte mert kulonben dobna
Ha valaki meghalna melletted..Halt meg már valaki melletted? Vagy csak most úgy érzed, hogy a szemed se rebbenne, és tovább sétálnál?
Tettél már valakit tönkre? Itt nem arra gondolok, hogy kidobtál egy barátnőt 2 hónap után, hanem arra, hogy igazán tönkretettél valakit a céljaidért? Hogy elvesztette a munkáját, az élete értelmét, a házát, mindenét, csak azért, hogy te előrébb kerülj? Vagy a "mindenkin átgázolok" azt jelenti, hogy fellöktél valakit múltkor fociedzésen, hogy te lőhess gólt?
Hozzáteszem, egy pszichopatának van annyi önbizalma, hogy nem tesz fel ilyen kérdéseket. És miért akarnád elmondani a barátnődnek? Egy pszichopata teljes élete megjátszás, és eszébe se jut hogy leül a barátnőjével hogy Bocsi, valamit nem mondtam el, pszichopata vagyok. csak azért mondom el ezt, mert annyira szeretlek. Jah nem, nem mondasz el ilyeneket neki, mert nincsenek mély emberi kapcsolataid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!