Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Első alkalomra készülnék!...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első alkalomra készülnék! Vélemény?

Figyelt kérdés

1 éve járunk, de csak most csattant el az első csók, nagyon sokszor ölelkeztünk már meg aludtunk is együtt, de még csak 16 vagyunk és nem hiszem, hogy ezt a nagyon tiszta kapcsolatot meg kéne mérgezni! Még egy 3 hónapunk van az alkalomig, amit megbeszéltünk

Tipp?/Vélemény?

2016. márc. 15. 17:48
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Ezt nem igy kene, hogy kituztok egy napot, hogy jo, majd akkor

Igy valoszinuleg mindketten sokkal jobban raparaztok az egészre.

Ha ugy gondoljatok, hogy mar bármikor megtörténhet, akkor a srac vigyen magával óvszert, ha odamegy hozzad es valoszinuleg csak 2-en lesztek a lakásban/házban.

En Maximum annyi kötnek ki, hogy amig nem akarom, addig nem, de napra pontosan biztos nem beszélnem meg, mert mi van, ha

1. Mi van, ha valamiert éppen akkor jon meg a lánynak?

2. Mi van, ha beparazik/beparaztok, mert ugy erzitek, hogy jo meg van beszélve, akkor mar nem lehet varialni, pedog ez nem igy van.

2016. márc. 15. 18:49
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Osztom az előzőt. Viszont az gaz lenne ha mondanad neki hogy ide kiirtad a kerdest, ezert csak annyit mondj hogy inkabb majd ha ugy erzitek. Ne legyen megbeszelve elore az idopont. Amugy aludtatok mar egyutt, de csak most csattant el az elso? Azt hogy? :D
2016. márc. 15. 22:37
 3/4 anonim ***** válasza:

Nekem nem igazán fér össze a kettő, hogy most volt első csók de már aludtatok együtt...de végülis ti tudjátok...

Ha nem baj felhozom példának az én esetem.:)

Amikor én először feküdtem le a barátommal, akkor ő 20 volt, én meg csak 16. (Nem kérek előítéletet, ő a 3. barátom volt, és azóta két év telt el és még mindig boldogok vagyunk.)

Amikor összejöttünk még csak 13 voltam...ugye idősebb igy nyilván rendesen ráparáztam, hogy lehet, hogy csak meg akar fektetni.

A lényeg, hogy leültünk és megbeszéltük, hogy mi is van. Nekünk az első úgy volt, hogy egyszer amikor ott aludtam, megtörtént. Mert mindketten éreztük az idejét :)

Szval a lényeg, hogy ne tűzzetek ki semmilyen időpontot. Amikor mindketten idejét érzitek csak történjen meg :)

Sok sikert hozzá ;)

18/L

2016. márc. 17. 09:14
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszi,

Mellesleg fel vannak borulva a lépések sorrendjei (csók, együttalvás, stb.)

2016. márc. 18. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!