Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még sosem sz*ptam. Jó tanácsok az első alkalomra?
Persze tudom, ne fogazzak. De valami részletesebb "menetet" le tudnátok írni, hogy kezdjem, mit, hogy csináljak?
Nagyon nagyon köszi!!!
Na én kb. így szeretem, ha pipáznak engem:
bő nyállal, szűk szájjal, fogazásmentesen. Először kezd a heréimnél. Masszírozgatod, markolgatod, csókolgatod, szívogatod őket, be is kaphatod. Közben a másik kezeddel szépen rámarkolsz felülről a péniszemre és elkezded alulról felfelé végighúzni a nyelvedet rajta. Mikor odaérsz a makkomhoz, közben húzgálod a bőrt a farkamon, tekergeted finoman, a makkomnál kezd el nyalogatni a fitymafékemet, de közben engedd is el olykor a farkamat, hogy csak a száddal dolgozz rajta. Nyomhatod is egy ponton a nyelved hegyével a fitymafékemnél sűrűbben, mert azt imádom. A másik kezed mutatóujjával is megmasszírozhatod azt. Közben térj a lényegre, kezd el körkörösen nyalogatni a makkomat, bekapni, a szájüreged oldalához szorítani, szívogatni is kicsit, miközben egyik kezeddel továbbra is masszírozod a heréimet. Kezd el bőszen szopogatni a makkomat, csapkodd is néha a szádhoz, végighúzom az ajkaidon, arcodhoz is csapom néha. Szopjad keményen, majd kapd mélytorokra is, de jó bő nyállal, rá is köphetsz előtte. A lényeg, hogy változatosan csináld. Plusz, miközben pipázol, hátam mögé nyúlva izgathatod a se.gglyukamat is, meg is ujjazghatsz. :) Rlem érted kb.
Közhely, de tényleg tudni fogod. Ösztönből. Szerintem a lényeg, hogy figyeld a partnered reakcióját, akár az arcát, akár a péniszét.
Lány vagyok, de magamból kiindulva, hogyha nagyon élvezem amit csinál, akkor jobban szorítom a karját, vagy erősebben beletúrok a hajába. Figyeld a reakcióját, és tudni fogod, mi a jó neki. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!